2777
2789
عزیزم🫂قشنگم شاید اینجوری بهتر باشه دیگه جنگ اعصابه توی خونتون رو تحمل نمیکنیولی فقط ازت یه خواهش دا ...

خواهرم از خداشه طلاق بگیرن من میخوام جلوشو بگیرم

عزیزم🫂قشنگم شاید اینجوری بهتر باشه دیگه جنگ اعصابه توی خونتون رو تحمل نمیکنیولی فقط ازت یه خواهش دا ...

خواهرم از خداشه طلاق بگیرن من میخوام جلوشو بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیخوام کسی شاد بشه از طلاق مامان بابام

مامانت راضی نیست به طلاق. اگر پدر و مادرت با طلاق راحت تر زندگی می کنن به بقیه توجه نکن

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

چی بگم نمیخوام کسی بفهمه بچه طلاقم میرم دهم

الان وضعیت بیشتر بچه ها همینه 

و اینکه درسته نباید اتفاقات زندگیتو برای بقیه تعریف کنی

پس اکه دوستات و همکلاسی هات نفهمن بهتره 

من خودم 18 سالمه پدر و مادرم از هم بیزارن از هم متنفرنننننننننننن روزی 100 بحث دارن باهم روزی 100 با ...

من مادرم بشدت احساسی میترسم بعد بابام بلایی سرش بیاد 

من خودم بچه طلاقم

مامان بابام ۵ سالم بود جدا شدن

الان ۲۰ سالمه

هیچ بدی نداره

هیچکس هم تاحالا با من بد رفتار نکرده

طلاقشون بهتر از زندگی سر و بی محبت و پر از دعوایی بود که داشتن

من احساس میکنم بچه طلاق بودن بهتر از تحمل نفرت عزیزات از همه

اره منم همیشه میگم اینکه مامان بابام جدا شدن خیلی بهتر از اون زندگی سرد و بی عاطفه و همش دعوایی بود که داشتن

بابام نمیخواد طلاق بده میگه میکشمت ولی طلاق نمیدم

دعواشون سر چیه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...