2777
2789
عنوان

بچه نیارید

610 بازدید | 46 پست

جوگیر نشید بدون مطالعه و سنجش شرایطتون زودی ی بچه بیارین

تاادم نشدیم تاادم کاملی نشدین بچه نیارین

من الان ۲۴ سالمه ی دختر یکسال و نیم دارم خدا شاهده ک از روز تولدش تاالان نزاشته ی نفس راحت بکشم

خداشاهده ک خیلی براش وقت میزارم از صب تا شبم فقط تو فکر اینم ک امروز چ بازی بکنم باهاش یا چ چیز مقدی بپزم

حق مهمونی رفتن هم ندارم چون بریج خونه کسی گریه میکنه تاازاونجا بیایم بیرون

حق استفاده جاروبرقی، استفاده از وسایل برقی سشوار ، میکسر ..... اکیدا ندارم چون وحشت دارم

غذا نمیخوره باااینکه چندساعت زحمت میکشم ی غذای مقکی اماده کنم

۲۴ ساعت من باید توخونه و پیش من باشه بیرون رو هم زیاد دوس نداره

منی ک روزی ب ادم باحوصله و خوش استایل معروف بودم الان شدم ی زن ۵۰ ساله

تقصیر بچه نیس دلیل نمیش چون بچه فلانی ارومه بچه منم باشه

تقصیر خودمه چون کتاب نخوندم در مورد چگونه میش مادر خوب بود ، چگونه میش زمان رو مدیریت کرد یا بزارم چندستال بعد ک یکم خودمم عاقل تر و با تجربه تر باشم بچه بیارم

اینارو هیچ کس ب من نگفت 

خودم بازجر تک تک این ها رو فهمیدم

هیییییییییییچ کس رو هم ندارم ک برم خونش یکی دو روز استراحت یا کمکم کنه ، خودمم و خودم

برا همین فرتوت و افسرده شدم تو ۲۴ ساعت ۴ ساعت نمیتونم بخابم چوم انگار روحم اروم نیست همش نگرانه ، دلواپسه

خداروشکر میکنم

ولی دلم برا اینکه مث قدیما در اتاقمو ببندم و لش بیوفتم رو تخت موزیک بیکلام رو بزارم و اسودههههههه بخابم تنگ شدهههه

همین🥲🥲🥲🥲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما بچتو داری اشتباه بار میاری

مادر خوب بودن این نیست ک به همه خواسته های بچه ها بی قید و شرط عمل کنی

من اعتقاد دارم برای پدر و مادر خوبی بودن صبر و حوصله مال و دارایی و تفکرات درست خیلی موثره و باید داشت تا بچه اورد ولی این شرایط شما... واقعا از اونور بوم افتادنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خیلی ببخشید تند تند تایپ کردم غلط املایی زیاد داره

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
چی شده همه تاپیک ها شده بچه نیارید

تااگاهی لازم نداشته باشیم اشتباهه

منم تنها بچمو بزرگ کردم بدون کمکی حتی همین الان گزگز پاهام کلافم کرده از صبح سرپام... این وظیفه منه در برابر ی موجود زنده ک بدنیا اضافه کردم

علاوه بر تمام اینها اینکه بچتو چجور بار بیاری خیلی مهمتره 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

درست میشه مامان گلی یکسال دیگ صبر کن 

بچه هر مقطعی سختی،خودشو داره منم ب عنوان مادری ک بچه فوق بد قلقل و جر بده داشت میگم سخت ترینش تا دوسالگی 

بچه دوستم میدیدم برا خودش بازی می‌کرد می‌خندید دست میزد با ی اسباب بازی دختر من یکساعت سرگرم شد 

اسباب بازی هایی ک هر کدوم ی ربع هم دست دخترم بهشون نخورده بود 

صبور باشه میگذره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز