2789
عنوان

بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 46 پست
ابجی پسر منم همینه ولی 2 سال بشه راحت میشی بهت قول میدم چون حرفاتو میفهمه

توروخدا

خدا از دهنت بشنوه عزیزم🥲

یعنی میش من ی نفس راحت بکشم

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم من دلی این حرفو زدموگرنه بچه های اطرافمو میبینم همشون اروم و سر به راهدختر من از اول بی قرار بود ...

بچه داداشمنم همینه میاد خونمون سر وسام میگیریم ولی ۴ سال منتظر بودیم تا خدا به ما داده برای همین حتی وسایلمون وهمه چی میشکونه هم چیزی نمیگیم صبور باشه اونم هم سن بچه شماست اروم میشه بالاخره

درست میشه مامان گلی یکسال دیگ صبر کن بچه هر مقطعی سختی،خودشو داره منم ب عنوان مادری ک بچه فوق بد قلق ...

عزیزم میش بگی دقیق از چند سالگی بهتر شد

فقط اینکه جایی مهمون میریم حتی از مادربزرگش میترسه و جیغ میکشه اون اذیتم میکنه 

دقیق چ سنی بهتر شد 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
همه مادرا بعضی وقتا خسته میشن از حجم مسولیت زیادتو تنها نیستیولی همسرت باید کمکت کنه حداقل یکساعت در ...

همسرمم بیچاره خسته کار میشه

ابجی دست تنها خیلی بهم سخت میگذره خیلی🥺

استاد فرمودن ک اول باید بلد باشی تو چه شرایطی انعقاد نطفه کنی وگرنه معلوم نیس چه بچه ای نصیب آدم بشه ...

وای این راسته واقعا

عزیزم میش بگی دقیق از چند سالگی بهتر شدفقط اینکه جایی مهمون میریم حتی از مادربزرگش میترسه و جیغ میکش ...

۱۵ روز دیگ میشه ۲ سالش 

همچی تازه یکم بهتر شده وقتی بیشتر حرفامو میفهمه و بیشتر کلمات میگه ....

وای این راسته واقعا

شک نکن عزیزم

بچه دار داشتن کلی اصول داره 

باید حتما رعایت شه

ما هیچ وقت راجب این جور مسائل تحقیق نمیکنیم متاسفانه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
چرا مهد کودک نمیذاریش؟ روزی سه چهار ساعت هم که شده بذارش خیلی توی رفتار بچه تاثیر داره. خودت هم یه ن ...

میترسم مهد هم بره باز قشقرق ب پا کنه

بنظرت از الان بزارم خوبه؟

همسرمم بیچاره خسته کار میشهابجی دست تنها خیلی بهم سخت میگذره خیلی🥺

سعی کن ببریش بیرون با کالسکه

یه خوراکی ک دوس داره بدی دستش مثلا ابنبات چوبی

هرچقدر بمونه خونه بدتره

۱۵ روز دیگ میشه ۲ سالش همچی تازه یکم بهتر شده وقتی بیشتر حرفامو میفهمه و بیشتر کلمات میگه ....

خداحفظش کنه عزیزم پیشاپیش تولدشم مبارک❤️

سعی کن ببریش بیرون با کالسکهیه خوراکی ک دوس داره بدی دستش مثلا ابنبات چوبیهرچقدر بمونه خونه بدتره

میدونی میبریمش با باباش بیشتر میره با غریبه های بیرون اصلاا مشکل نداره بیرون اصلاااا گریه نمیکنه

ولی همین ک بخایم بریم خونه مادرشوهری ، یا تولدی یا ی جایی دورهمی اون روز مو جهنم میکنه هر ادمی ک تو اون جمع ببینه وحشت میکنه

میترسم مهد هم بره باز قشقرق ب پا کنهبنظرت از الان بزارم خوبه؟

یه چند روز گریه میکنه بعد عادت میکنه. دو روز اول یه ساعت بذار، دو روز دوم دو ساعت و همین جور هر دو روز یه ساعت اضافه کن تا بشه روزی ۴-۵ ساعت. به نظرم سن خوبیه برای شروع مهد. من پسرم رو از همین سن گذاشتم. خیلی دوست داشت. کلی چیز به بچه یاد میدن. رفتار درست رو بهشون آموزش میدن.