ب نظرم سرخ کن بخرم بهتره چون ما سرخ کردنی زیاد میخوریم هم خونه خیلی روغنی میشه هم ضرر داره ب نظرم ه ...
ان شاالله خرید عالی داشته باشی عزیزم. فکر خوبیه. مرغ خیلی خوشمزه میشه آره من گذاشتم مدل های مختلف. فقط دقت کن برند خوب بگیری. من سرخ کنم هم فیلیپسه. من مامانم از برند های گمنام گرفت مرغ داخلش خوب نمیشه. تو نظرات دیجی کالا میتونی به نتیجه برسی
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم میشه مارک و مدلش رو بگی لطفااگه عکسشم بفرستی ممنون میشم
مارک همیلتون
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
گذاشتن نون تو فریزر اشتباه محضه ، و باعث سرطان میشه - یه سرچی بکن تو اینترنت
نه عزیزم. اتفاقا یکی از بهترین روش های نگهداری نان در فریزر هست
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.