2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرخ خیاطیییی وای ما یه جایی داریم پشت یخچال گذاشتیم اونجا قشنگ قرن به قرن هم نمیریم سمتش

حال من که اصلا خونه بدون چرخ خیاطی نمی تونم تصور کنم .

خیاطی هم بلد نیستم ولی خیلی استفاده میکنم

نون تو حالت انجماد به دلیل واکنش نشان داد به نم و سردی ، بخاطر وجود مخمر حالت سمی به خودش میگیره

نون اگه سالم و بدون کپک باشه فریز کردنش نه باعث سمی شدن میشه و نه هیچ واکنش خطرناکی ایجاد می‌کنه

مخمر توی نون بعد از پخت دیگه فعاله نیست سرما و رطوبت هم باعث تولید سم نمیشن

اتفاقا فریز کردن یکی از مطمئن‌ترین روش‌ها برای نگهداری نونه

فقط باید حواسمون باشه نون قبلش کپک نزده باشه

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

نون اگه سالم و بدون کپک باشه فریز کردنش نه باعث سمی شدن میشه و نه هیچ واکنش خطرناکی ایجاد می‌کنهمخمر ...

شما انجام بده - من با منبعی که مطالعه کردم اصلا همچین کاری نمیکنم - ضمنا بهت توصیه میکنم تحقیقات ترجمه شده ی دکتر کالدول اسلستینو مطالعه کنی که همه هم با آزمایش فیزیکی هست ، فوق تخصص تغذیه سالم از دانشگاه هاروارد

تازه من تو فکرم آب سرد کن و یخ ساز و بستنی ساز و پاپ کرن ساز و دنر ساز و تنور هم  بخرم 😂احساس میکنم کمم هست اینا که دارم 

البته اینم بگم که من کلا عاشق لوازم خونه و ... ام و با عشق استفاده میکنم ،شاید واسه شما یا بقیه اینطور نباشه

ی آسیاب برقی خوب بگیر کار چندتا دستگاهو انجام میده ، از چرخ گوشت و همزن و مخلوط کن و ... تمام کارهای اینارو انجام میده پول الکی هم نده به اونجوری چیزها ، پول اضافه داری طلا بخر هم واسه روحیه خوبه هم پس انداز خوبیه 

ی توسترم بگیر کلی کارایی داره 

چای ساز کارایی داره مهمون بیاد سریع چایی آمادس 

آب‌میوه گیرم بستگی داره بخودت که اهل استفاده باشی یا نه 

پلوپز بنظر من بلااستفاده میمونه چون داشتم استفاده نمی‌کردم بجاش برنج تو قابلمه روگاز کته میکنم برقم مصرف نمیشه تو این بی برقی و...

شما انجام بده - من با منبعی که مطالعه کردم اصلا همچین کاری نمیکنم - ضمنا بهت توصیه میکنم تحقیقات ترج ...

من بررسی کردم دکتر Caldwell Esselstyn جراح قلب و متخصص رژیم غذایی گیاهی است و تحصیلاتش از دانشگاه Case Western Reserve گرفته و دانشگاه هارواردی در کار نیست! ضمنا هیچ منبع علمی معتبر یا تحقیقی از ایشون درباره سمی شدن نون در فریزر پیدا نکردم اگر امکانش هست اون تحقیقاتی که گفتی رو برام بفرست یا منبع دقیقش رو معرفی کن تا با دقت بخونم شایدم من اشتباه میکنم!

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

تمام وسایل برقی بی خودن 

ی آبمیوه گیری چرخ گوشت 

غذا ساز چند کاره 

مایکروویو کافیه 

من کلی خورد کن و هواپز و سرخ کن و تخم مرغ پز و این ات و آشغالا رو دارم فقط فضا گرفته عملا به هیچ دردی نمیخورن