2777
2789

بنظر من هرچیزی که مامانتون صلاح میدونن اجازه بدین براتون بخرن ، اکثر چیزایی که گفتن من و اطرافیانم کلی کاربرد داره برامون 

😇😇دوست گلم اگر نیاز به مشاوره پوستی و مایل به استفاده از محصولات تراست هستی درخواست دوستی بده☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پلو پز برقی، بیست ساله دست نزدم بهش

چندکاره هاشوبگیرین عصای دستتون میشه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

چایی که با چایساز دم میشه زیاد جالب نمیشه مگر اینکه خونتون تصفیه آب داشته باشید (البته سلیقه ای هست.بعضیا هم دوست دارند چاییشو).مخصوصا اگه تصفیه آب ندارید کتری چایساز حتما استیل باشه که حداقل یکم از رسوب را بگیره به خودش.

اما کتری برقی بدرد بخوره برای وقتی آب جوش میخوای و عجله داری مخصوصا برای آشپزی که آب جوش بخوای.من کتری برقی تکی خرید اما برگردم عقب با قوری میخریدم چون اختلاف قیمتش خیلی نبود و گاهی لازم میشه موقع عجله برای چایی.

چایی که با چایساز دم میشه زیاد جالب نمیشه مگر اینکه خونتون تصفیه آب داشته باشید (البته سلیقه ای هست. ...

من چون شاغلم میخواستم چای ساز رو فقط به خاطر ابجوشش که لازمم میشه بخرم

الان کتری برقی به خوبی چایساز اب رو زود جوش میاره؟

اگه اره که چایساز نخرم فقط کتری برقی بخرم

بوفه و تزئینات داخلش 

بلورجات تزئینی دکوری 

تخم مرغ ابپزکن برقی

چرخ خیاطی

اتوبخاربزرگ

سوفله خوری

اب مرکبات گیری 

ماشین لباسشویی کوچولو برای نوزاد  و پتو شور 

اصلا از این چیزا استفاده نکردم 

مستاجرم ک هستیم سخته بارکشی کردنشون 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من 3ماه عروسی کردم. زود پز نبردم 

ابمیوه گیری چرخ گوشت نیازه مثلا من چایی ساز بردم سماور بردم اما کتری قوری نبردم الان میگم کاش چایی ساز باکتری قوری میبردم سماور کارایی نداره 

پلو پز هم بردم اما کارنمیکنم

خیلی چیزا . البته نظرا متفاوته . به نظرم ماشین ظرفشویی بدرد نمیخوره چون خیلی کم الان برای عروس داماد مهمون زیاد میره و اینکه ظرفایی ک کثیف میشه برای دو سه نفر ممیشه گذاشت تو ماشین اکثرا . چرخ گوشت اضافیه در صورت خرید خرد کن .. خرد کن خمون کار چرخ گوشت انجام میده 

من چون شاغلم میخواستم چای ساز رو فقط به خاطر ابجوشش که لازمم میشه بخرمالان کتری برقی به خوبی چایساز ...

هیچی طعم چایی که با قوری کتری روی گاز درست کنی رو نداره برقیا اصن خوب نیستن

خدایا راضیم به رضای تو