2777
2789

سبک زندگی آدمامتفاوته 

من تواین ۹سال وسیله ای نبوده که استفاده نکرده باشم 

ولی چندتاشونوبیشترازبقیه استفاده کردم مثل مخلوط کن وآسیاب،آبمیوه گیری،چرخ گوشت،خردکن،پلوپز،همزن ،ساندویچ ساز،فروتوستر 

ولی خب خیلیاهم هستن ازهیچکدوم ازاینااستفاده نمیکنن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دلم میخواد زود پز بخرم فقط میترسم نمیترکه؟

باید مراقب باشید

دستورالعمل سو بخونید

باید حواستون باشه وقتی جوش اومد سریع شعلشو کم کنید. با شعله خیلی کم غذا بخوره اصلا نباید زیاد باشه.

من زودپز پارس خزر دارم . البته قدیمیه. مال مادرم بوده که اصلا استفاده نکرده بود. کار کردن باهاش راحته

اگه حواست نباشه و شعله زیاد باشه و بخواد بترکه یه سوت وحشتناک میزنه آدم از صدای سوتش سکته میکنه

اصلا این قضیه به نظر دیگران ربط نداره ولی میتونی به وسایلی که میگن اضافه هست فکر کنی که بدرد تو میخوره یا نه.بعضیا کم آشپزی میکنن یا خیلی چیزا رو آماده میخرن.یا اگه شاغل باشی و وقتت کم وسایل و تکنولوژی خیلی بهت کمک میکنه.بنظر منکه وقتم کمه و فقط غذای خونگی میخورم اکثر برقی ها بدرد بخوردن و لازم.بجاش ظرف و ظروف پذیرایی و دکوری را زیاد دوست ندارم چند دست باشه که جا رو بگیره الکی.زودپز عصای دستمه.پلوپز خیلی هم خوبه مخصوصا وقتی کارت زیاده دیگه درگیر برنج پخن نیستی و خیلی هم عالی برنجو در میاره.غذاساز لازمه.چرخ گوشت را چون گوشت آماده دوست نداریم لازم داریم.ابمیوه گیری کم استفاده میشه بخاطر درسر شست و شو ولی نمیشه نباشه.موقع مریضی مخصوصا لازمه.ماشین ظرف شویی برای خانوم شاغل مثل ی نفر کمکی هست.اگه بودجه محدود هست بین توستر و سرخ کن و ماکرو بنظرم برای اول کار یدونه آون توستر کارو راه میندازه.کلا شخصی هست این قضیه با توجه به سبک زندگی هر کس.

دقیقا منم

چندبار اگه استفاده کنی متوجه میشید چه چیز خوبی هست.عصای دست میشه.برنجش هم عالی میشه مخصوصا وقتی مهمون داری و تعدادشون کمه.برنجو میریز توی پلوپز و دیگه نگرانش نیستی.

از لوازم برقیا فقط چرخگوشت و آبمیوه گیری ام رو استفاده کردم دیگه سرخکن و جارو شارژی و چای ساز و پلوپز و اینا کلا انداختم تو کمد چند ساله اصلا ندیدمشون

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
نیستاز جهیزیه مامانم این دوتا بعد از ٢٢ سال هنوز پلمپ مونده

شما خورشت و آبگوشت اینا رو توی چی درست میکنید اگه 22 سال از زودپز استفاده نکردید؟!تا حالا ندیدم خونه ای زودپز استفاده نکنه.چند ساعت غذا بزاری توی قابلمه؟

باید کل روز توی خونه باشی که فرصت بشه این کارو بکنی.خانومی که مثلا 5 و 6 عصر از سر کار میاد خونه میتونه توی قابلمه خورشت درست کنه؟

خداوکیلی بیهوده ترین اختراع بشر ترازوی اشپزخونه هس مخصوصا اون درجه دارها..بازم دیجیتالی رو‌میشه تحمل ...

دقیقا منم عقربه دار رو انداختم اونور یدونه دیجیتالی خریدم 

اصلا نمیشه گفت الان نوشتن زودپز یاچایساز یا ترازو که واقعا خیلی به درد من میخوره شاید بعضیا بگن ماشین ظرفشویی اونم خیلی به درد من می خوره و دایم در حال استفادس در حالی که مثلا مال مامانم که خیلی مدلش از مال من بهتره اصلا استفاده نمی کنه. 

مثلا من می گم چینی تعداد بالا ولی یکی که مهمون زیاد میاد براش استفاده می کنه.  

فرق داره کلا.  نمیشه گفت

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.