2789
به این فکر نکرد بچرو کی میخواد بزرگ کنه

ریسکی عه دیگه خودم بودم بخاطر اون ۲۲۲ بدبخت خودمو فدا میکردم البته به شرطی که یه بار از قبل برده باشم😂😂

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این فصل کلن منو بهم ریخت هر سکانس ی دل اشوبی بود برام مث زنگای اخر کلاس ک ورزش داشتیم و منتظر خوردن ...

اون کار درستو کرد به یه بچه ی کوچیک زندگی بخشید ولی آخه از کجا میدونست که بچه به دست کی قراره بزرگ بشه اون که پدر و مادری نداشت 

اون کار درستو کرد به یه بچه ی کوچیک زندگی بخشید ولی آخه از کجا میدونست که بچه به دست کی قراره بزرگ ب ...

اون ب این فکر نکرد بنظرم.حتی امکان داشت فرانت من دستور بده بچه روهم بکشن.گیهون فقط نخواست قاتل ی بچه بیگناه باشه و برنده شدن دیگ واقعن ب کارش نمیومد دیگ چیزی برای از دست دادن نداشت

فقط اون‌لحظه که کارت رو میزارن داخل عابر رمزش شماره خودشونه بعد یه عالمههههههه پول هرچقدر خرج کنی تموم نمیشه

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

میدونی اون حس عذاب وجدانه تا آخر عمر باهات هست اون زندگی دیگه ارزش ندارهتازه اینجوری که کرد هم فداکا ...

آره دیگه آخر فیلم مشخص شد همچین ضررم نکرد 

کارش خیلی انسانی بود

متوجه منظور فیلم نشده بودم خب

مگ با دوبله دیدی یا زبان اصلی فرانت من شب قبل بازی اخر گی هونو صدا میزنع و نقابشو درمیاره درست یاد زمانی میوفته ک مث گی هون تو بازی شرکت کرده بود واون پیرمرده ایل نام بهش چاقو داد تا بقیه رو بکشه اونم این کارو با گی هون کرد خب مگ این سکانسو ندیدی حتمن زدی جلو