2789
غمگین بود خیلییییییییییییییییییولی بنظرم فصل ۴ داره ایندفعه تو لس انجلس دخترش میاد تو بازی با لباس پ ...

دقیقااا خیلی غمگین بود

وایییی چه فکت جالبی اگه اینطور باشه بنظرم ارزش دیدن داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیگه این ۴۵۶ دیدی پولاشو چطور ریخت تو جوب باز پول برنده شه چه فایده بزار برسه به بچه بخت برگشته که نه مادرش زنده موند نه پدر کثافتش

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

فکر کن خودت

تو با ۹۰ میلیارد وون(چون از قبل هم داشتی) بیای بیرون میشه حدودا ۶۰۰۰ میلیارد تومن

ولی به نظرت عذاب وجدان اینکه ی بچه معصومو کشتی همیشه نیست؟

ارزششو داره واقعا؟

والا میکشتمش تا خودم زنده بمونم😂💔یعنی ازون ۴۵۶ نفر بازی هیچ کدوم نبرد در اخر بچه برد زوره والا😂

ببین خیلی دل میخواد واقعا حالا که این فیلم بود ولی کلا آدم می‌ره تو فکر کلا تو طول فیلم خیلی داشتیم که طرف بخاطر بچه یکی دیگه از بچه خودش میگذره و این خیلی عجیبه

این فصل کلن منو بهم ریخت هر سکانس ی دل اشوبی بود برام مث زنگای اخر کلاس ک ورزش داشتیم و منتظر خوردن زنگ بودم ی دل اشوبی بدی بود هر فصل همه میمردن ولی ن ب وسیلع هم  ولی این فصل باید همو میکشتی خیلی بد بود مخصوصن سکانسای اخر فیلم ک گی هون در تلاش بود هم بچه و هم خودشو نجات بده من انتظار داشتم ی دیالوگ خوب بهش بدن وقتی ک بقیه میخواستن خودش یا بچه رو بندازن پایین.من دوستداشتم بچه از دست 333بیوفته و گی هون دوباره برنده بشه و کلن عوامل بازی دستگیر بشن ولی خب این پایان درستی بود چون گی هون دیگ برنده شدن ب کارشنمیومد اگم زنده میموند و برنده میشد خودکشی میکرد از این حجم از درموندگی و حال بد بخاطر اتفاقات تاریک داخل بازی.

مگه ندیدی اون مرده چاقو داد دست بازیکن ۴۵۶ گفت همه ی اونا رو بکشه همون های که مونده بودن بعدش می‌شد ...

اوووو توجه نکرده بودم یعنی فرانت من هم دوبار بازی کرده بود؟

من جاش بودم اونا رو میکشتم بعدش‌میشدم رییس و بازی رو برا همیشه تموم می‌کردم

نمیتونس همچین کاری بکنه چون بعدش شاید خودکشی ام میکرد و فرقش با فرانت من چی بود اون وقت

اوووو توجه نکرده بودم یعنی فرانت من هم دوبار بازی کرده بود؟

بله برو یه بار دیگه ببین فک کنم دو قسمت اخرشه 

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

قشنگ بود خدایی با توجه به بقیه سریالا که بعد فصل اول حوصله سربر میشه این اینطوری نبود

اره بازم از سریالای دیگه بهتر بود البته بغیر از برکینگ بد 

از دوتا قبلی خودش بهتر نبود 

خیلی حیوانی بود .بچه نباید واردش میکردن .حالم بهم خورد