والا میکشتمش تا خودم زنده بمونم😂💔یعنی ازون ۴۵۶ نفر بازی هیچ کدوم نبرد در اخر بچه برد زوره والا😂
ببین خیلی دل میخواد واقعا حالا که این فیلم بود ولی کلا آدم میره تو فکر کلا تو طول فیلم خیلی داشتیم که طرف بخاطر بچه یکی دیگه از بچه خودش میگذره و این خیلی عجیبه
این فصل کلن منو بهم ریخت هر سکانس ی دل اشوبی بود برام مث زنگای اخر کلاس ک ورزش داشتیم و منتظر خوردن زنگ بودم ی دل اشوبی بدی بود هر فصل همه میمردن ولی ن ب وسیلع هم ولی این فصل باید همو میکشتی خیلی بد بود مخصوصن سکانسای اخر فیلم ک گی هون در تلاش بود هم بچه و هم خودشو نجات بده من انتظار داشتم ی دیالوگ خوب بهش بدن وقتی ک بقیه میخواستن خودش یا بچه رو بندازن پایین.من دوستداشتم بچه از دست 333بیوفته و گی هون دوباره برنده بشه و کلن عوامل بازی دستگیر بشن ولی خب این پایان درستی بود چون گی هون دیگ برنده شدن ب کارشنمیومد اگم زنده میموند و برنده میشد خودکشی میکرد از این حجم از درموندگی و حال بد بخاطر اتفاقات تاریک داخل بازی.
اوووو توجه نکرده بودم یعنی فرانت من هم دوبار بازی کرده بود؟
بله برو یه بار دیگه ببین فک کنم دو قسمت اخرشه
اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))