2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دارم میگم مگه میشه آدم بخاطر بچه ی یکی دیگه بچه خودشو بکشه کاری که اون پیرزنه کرد و بنظرم غیر منطقیه

اره خیلی مسخره بود خیلی.میتونس خودشو بندازه رو اون زنه و بچش اینجوری پسرش کاری نمیکرد یا حداقل پسره مادره رو میکشت

دارم میگم مگه میشه آدم بخاطر بچه ی یکی دیگه بچه خودشو بکشه کاری که اون پیرزنه کرد و بنظرم غیر منطقیه

ولی اگ دقت کرده باشی پیرزنه بعد اون مرحله از بازی ک پسرشو کشت ب گی هون تعریف کرد گف پسرم خیلی عذابم داده بود کلن بخاطر گندکارای پسرش امده بود تو بازی ولی خب ی مادر بچش هرچقدم بد باشه اینکارو نمیکنه

ولی اگ دقت کرده باشی پیرزنه بعد اون مرحله از بازی ک پسرشو کشت ب گی هون تعریف کرد گف پسرم خیلی عذابم ...

آخرشم که دیدی چه بلایی سر خودش آورد اصلا مگه می‌تونست نفس بکشه بعد اون کارش

من دلم اشوب بود خیلی انگار خودم اونجا بود این فصل هیچ چیز فاز و جالبی نداش برخلاف فصلای قبل کلن دارک ...

دقیقا کلا استرس بود فیلم من بعد هرفصل میرفتم تو فکر که مگه میشهههه

ولی کلا بنظرم فیلم قوی بود که انقدر تو ذهن مخاطب میمونه

دقیقا کلا استرس بود فیلم من بعد هرفصل میرفتم تو فکر که مگه میشههههولی کلا بنظرم فیلم قوی بود که انقد ...

اره دیگ اینم تموم شد منتظر استرنجر تینگزیم اونم بیاد ی افسردگی طولانی تو راهه

خیلی دوس دارم اونم ببینم ولی طولانیه کلا فیلمای با وایبی مثل استرنجر دوس دارم

من هرفصل منتظر فصلای بعد موندم برام فصلا طولانی نشد هی وقفه افتاد.طولانیه ولی کلن جذب میشی بقیشو ببینی اصن کسل کننده نیس.من هانیبال برام نمیدونم چرا کسل کنندهشد توفصل یک گیر کردم