ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینکه مثلا اگر الان توی خانواده فقیر متولد شدی به خاطر اینه ک توی زندگی قبلیت درست رفتار نکردی ک بیش ...
نه،اتفاقا از نظر من تایید نمیکنه.شما اصلا چیزی از زندگی گذشتت یادته؟تناسخ یه باور جعلیه که میخواد اختیارو از انسان سلب کنه و اونو به سمت جبرگرایی بکشونه.کم کم کاری میکنه که آدم به این باور برسه تلاش هاش هیچ فایده ای نداره و سرنوشتش از قبل تعیین شده.من منکر تعیین سرنوشت نیستم اما آدما میتونن با تلاش خودشون و وضع زندگیشونو تغییر بدن.اما تناسخ به کلی منکر اینه
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
همیشه با تلاش نیس مثلا یه ادمی که تو قبیله افریقا زندگی میکنه به همین راحتی نمیتونه پیشرفت کنه ی سری ...
چرا مگه اون آدم از نیروی عقل برخوردار نیست؟انسان خیلی از توانایی خارق العاده ای برخورداره،کسی که بخواد میتونه و تسلیم محیط و شرایط نمیشه.همونی که تو آفریقا و با کمترین شرایطم زندیگ میکنه میتونه با تلاش و سخت کوشی با همون امکانات کم هم پیشرفت کنه و دستاورد کسب کنه
خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
یه دست نویسم بنویس که بعدش منو نبرن زندون،من کلی ارزو دارم😩
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
کجا کی؟یه دست نویسم بنویس که بعدش منو نبرن زندون،من کلی ارزو دارم😩
همین الان بکش ولی دیگه عمرا برگردم😂
من دیگه شمارو نمیبینم من دیگه شمارو نمیبینم هوشت هوشت💃🏻
|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE
همین الان بکش ولی دیگه عمرا برگردم😂من دیگه شمارو نمیبینم من دیگه شمارو نمیبینم هوشت هوشت💃🏻
قرارمون این نبود بی وفا،قول دادی بگی چی میشه🤨
چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ