2777
2789

همش چرت و پرت هست 

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه مثلا اگر الان توی خانواده فقیر متولد شدی به خاطر اینه ک توی زندگی قبلیت درست رفتار نکردی ک بیش ...

نه،اتفاقا از نظر من تایید نمیکنه.شما اصلا چیزی از زندگی گذشتت یادته؟تناسخ یه باور جعلیه که میخواد اختیارو از انسان سلب کنه و اونو به سمت جبرگرایی بکشونه.کم کم کاری میکنه که آدم به این باور برسه تلاش هاش هیچ فایده ای نداره و سرنوشتش از قبل تعیین شده.من منکر تعیین سرنوشت نیستم اما آدما میتونن با تلاش خودشون و وضع زندگیشونو تغییر بدن.اما تناسخ به کلی منکر اینه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

نه،اتفاقا از نظر من تایید نمیکنه.شما اصلا چیزی از زندگی گذشتت یادته؟تناسخ یه باور جعلیه که میخواد اخ ...

همیشه با تلاش نیس مثلا یه ادمی که تو قبیله افریقا زندگی میکنه به همین راحتی نمیتونه پیشرفت کنه ی سریام هستن بدون هیچ تلاشی موفق میشن تو این زندگی

همیشه با تلاش نیس مثلا یه ادمی که تو قبیله افریقا زندگی میکنه به همین راحتی نمیتونه پیشرفت کنه ی سری ...

چرا مگه اون آدم از نیروی عقل برخوردار نیست؟انسان خیلی از توانایی خارق العاده ای برخورداره،کسی که بخواد میتونه و تسلیم محیط و شرایط نمیشه.همونی که تو آفریقا و با کمترین شرایطم زندیگ میکنه میتونه با تلاش و سخت کوشی با همون امکانات کم هم پیشرفت کنه و دستاورد کسب کنه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

چرا مگه اون آدم از نیروی عقل برخوردار نیست؟انسان خیلی از توانایی خارق العاده ای برخورداره،کسی که بخو ...

چرا برخورداره ! ولی شرایط محیطیشم دخلیه

اصن این به کنار یکی هست خیلی تلاش میکنه نزدیک هدفشم هست یهو میمیره این چی پس؟ چ عدالتیه حقش بوده اینجور بشه زندگیش؟

بیا من بکشمت بعدش بیا تعریف کن😈🗡🗡

قبول😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

قبول😂

کجا کی؟

یه دست نویسم بنویس که بعدش منو نبرن زندون،من کلی ارزو دارم😩

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

کجا کی؟یه دست نویسم بنویس که بعدش منو نبرن زندون،من کلی ارزو دارم😩

همین الان بکش ولی دیگه عمرا برگردم😂

من دیگه شمارو نمیبینم من دیگه شمارو نمیبینم هوشت هوشت💃🏻

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

همین الان بکش ولی دیگه عمرا برگردم😂من دیگه شمارو نمیبینم من دیگه شمارو نمیبینم هوشت هوشت💃🏻

قرارمون این نبود بی وفا،قول دادی بگی چی میشه🤨

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ