2777
2789

من حس میکنم هست نمیدونم ولی 

آی ام آرمی دو آتیشهههه😌💜🙌🏼عاشق هفتا فرشته شدم که تا آخر عمرم بازم میمونم :)🥺💜🤝🏻 کوکم،جیمینم،جینم ،تهیونگم،نامجونم،شوگام،هوپیم خندهاتون دلیل زندگیمه..:/🥺🙂💜پس همیشه بخندین:)🥰🤍🙈

من اینجور فکر میکنم ک زندگیه الانمون اگر خوشبختیم یانه

بهشت و جهنمه زندگیه قبلمونه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا نمیرم به چیزی اعتقا‌د ندارم

بیا من بکشمت بعدش بیا تعریف کن😈🗡🗡

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

به نظر من بله

احساس خودمه که انسان هدفش تکامل روحه و اینقدر روح ما به این دنیا میاد تا به تکامل برسه و به بهشت بره 

البته بعضی از روح ها موفق نمیشن و امیدی بهشون نیست و دراخر به جهنم میرسن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ی سری وقتا‌ فکر میکنم شاید دوباره برگردیم از اول همون زندگی خودمون چون گذشته و حال و اینده در جریانه یعنی الان منه ۱۰ سال پیشم داره زندگیشو میکنه (اینو فیزیک دانا میگن)ولی خب منطقیم نیس تعداد افراد جهان باید ثابت میموند

ی سری وقتا‌ فکر میکنم شاید دوباره برگردیم از اول همون زندگی خودمون چون گذشته و حال و اینده در جریانه ...

واقعا؟

یعنی من ده سال پیشمم داره زندگی میکنه

یسر برم اون زمان یه فصل کتکش بزنم وبرگردم

چون بشر دارای اختیاره،توی تناسخ اختیار معنایی پیدا نمیکنه

اینکه مثلا اگر الان توی خانواده فقیر متولد شدی به خاطر اینه ک توی زندگی قبلیت درست رفتار نکردی ک بیشتر تایید کننده اختیاره 

نمیدونم واقعا ...

منم خیلی بهش فکر میکنم به نظرم باید باشه تا عدالت باشه

به نظرم همه آدمها باید یه دور همه جور زندگی را تجربه کنن

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
خب پایانی نداره این چرخه ؟

کاش میدونستمو بهت میگفتم

درآخر خودمون متوجه همه چیز خواهیم شد

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

اگه گاهی جایی برات آشنا میاد یا فکر میکنی یه آدم غریبه رو میشناسی دلیلش اینه که روح از ظرف مکان و زمان فارغه

وقتی خوابیم و از کالبد جسم جدا میشه میتونه هزاران سال بره جلو یا برگرده عقب

روح به شدت آگاهه برای همین اشرف مخلوقات هستیم فقط وقتی به جسم برمیگرده جسم نمیتونه اون همه آگاهی رو در خودش جا بده برای همین گاهی یه تصویر گنگ تو ذهنمون میمونه