2777
2789
عنوان

کنکوریا

101 بازدید | 16 پست

سلام بچهها 🤍

من دانشجوی ماماییام و کنار دانشگاه برای چندتا دانشآموز مشاوره و برنامهریزی درسی انجام میدم

برنامه رو با توجه به شرایط و هدف خودت میچینیم هر روز پیگیر مطالعهات هستم و هفتهای یه تماس هم برای بررسی روندت داریم🌱

هزینهی مشاوره ماهانه ۸۵۰ تومنه

اگه سوالی داشتی یا خواستی بیشتر در موردش بدونی پیام بده در خدمتم 🫶🏻

عریزم ببین من امسال اصلا نخوندم با سهمیه ۵درصد شدم ۲۰هرار و تراز ۴۰۰۰بنطرتون بخونم میتونم پرستاری دولتی بیارم؟؟

یکی رو دیدم با تراز ۶۰۰۰ و رتبه ۵۱هزار با سهمیه ۵درصد رادیو آورده بود

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من ی سال پشت کنکور موندم و اون چیزی ک میخواستم نشده نه برنامه درستی داشتم نه مشاوری امسال میخوام برم ...

آره حتماا عزیزم🤍

بهم بگو شرایطت چطوره و رتبه و تراز و درصد سال های گذشته تو هم برام بفرست و اینکه منطقه چندی؟ و هدفت چیه؟

باهم درستش میکنیم

عریزم ببین من امسال اصلا نخوندم با سهمیه ۵درصد شدم ۲۰هرار و تراز ۴۰۰۰بنطرتون بخونم میتونم پرستاری دو ...

عزیزم صرفا با این رتبه که نه ولی اگه بخواید بخونید چرا که نه حتما رشته های بهتر از پرستاری و هم میارید ؟ توپیامتون گفتید امسال نخوندید و رتبه تون تو سهمیه ۲۰ هزار شده اگه امسال بخوونید و ترازتون و بکشید بالا حتی با تراز ۵۵۰۰ و ۵۲۰۰ هم میتونید پرستاری دولتی قبول بشید تو سهمیه

عزیزم صرفا با این رتبه که نه ولی اگه بخواید بخونید چرا که نه حتما رشته های بهتر از پرستاری و هم میار ...

من تراز 7300 شدم 🤐فکر میکنم قبول نشم چطوری با 5هزار پرستاری دولتی؟!!!

کچل هستم ولی عاشق مو♥ دیگ کچل نیستم الان پسرونن03\02\1404 موهام تا روی شونه خانه ولی جلوشون کوتاه تره 1404/11/10