2777
2789

پسری ک رهات کرد به بد ترین شکل بعد چند بار برگشت بعد تو ولش کرد حالا تو پیام دادی چون خیر سرت خواستی یه چیزی بپرسی و دلتنگیتو رفع کنی حالا اون سرد جواب میده 

الان بلاکه چند روزه 

ولی دلم پره 

دلم میخواد بسوزونمش کار کنم؟ 

دوستان بخدا خیلی حرصم داد تو این زندگی 

امشبم خواب خودشو مادرشو دیدم 

دوست دارم دوباره برگرده منم بکوبم دهنش 

چه چیزی بیش تر از همه میسوزونش؟ استوری؟ حرف؟ ناپدید شدن؟ 

بهم گفت میخواد با ی مذهبی ازدواج کنه 

خودش ادعا مذهبیش میشه بعد منو اینقد اذیت کرد ده تا ده تا براش اشک میریختم قبلا 

بخدا ی زمانایی بود از شدت گریه بوی خون میپیچید تو سرم و بیهوش میشدم 

راسته قند سوزوندن باعث بی قراری میشه؟ 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

بچه ها دردتون ب جونم دردتون ب سرم‌کاربریم شناسایی شده تا بیستر از این ابروم نرفته این‌تاپیکمو گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15725228/با-سلیقه-های-سایت-میشه-بیاید-عکس-کفشامو-ببینید-نامزدم-میگه-اینا-برا-پیره-زنا%D

99تا1401 تقریبا 2.5سال هر روز پیام میدادیم و حرف میزدیم 

اواخر 1401تا همین الان جداییم ولی تو این مدت سه بار پیام داد و گف دلتنگه منم فحشش میدادم و بلاکش میکردم چون حالمو بد میکرد

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الانم همچین مالی نیست یعنی نه شغل داره نه عرضه نه خانواده درست حسابی 

فقط تنها دستاوردش20روز باشگاه بدنسازی رفتن 😂چقدم پز میداد خی عکس میداد از بازو های کوچولوش😂

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

بهترین کار اینه که ببینه تو حالت خوبه و الان یه پارتنر خوب داری و خوشحالی

اینکه ذهنت رو درگیر کسی کنی که ازش متنفری و دنبال این باشی که بسوزونی و ... فقط حال خودتو خراب میکنی

از ذهنت بندازش بیرون و زندگیت کن اونم با کلی حال خوب😊

لینک چت      goftino.com/c/wq4q8A

بهترین کار اینه که ببینه تو حالت خوبه و الان یه پارتنر خوب داری و خوشحالیاینکه ذهنت رو درگیر کسی کنی ...

اما من نمیتونم با پسری دوست بشم 

من بجز اون تو زندگیم با کسی نبودم 

اونم چون بچه بودم عاشقش شدم و انگار تههه قلبم ی حسی دارم 🥲ولی اون دیگه سرد شده ن کارو بارم نداره خیلی هم کینه توزه

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

یه چیز بگم؟ اینکه زندگی عادیت رو ادامه بدی بیشتر اون رو میسوزونه‌ اینکه هی استوری یا پست بزاری یا پیام بدی میفهمه میخوای بسوزونیش... سخته خیلی سخته آدم به زندگی عادیش برگرده اما حیفه وقتت که هدر بره برای آدمی که دلتو شکونده....

بی محلی بهترین گذینس بزار بره سمت لیاقت اش مزمعن باس پشیمون میشه بی‌خیال باش همین 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳