2777
2789
عنوان

اگه بخواید یه پسرو بسوزونید چکار میکنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 38 پست
یه چیز بگم؟ اینکه زندگی عادیت رو ادامه بدی بیشتر اون رو میسوزونه‌ اینکه هی استوری یا پست بزاری یا پی ...

عزیزم من 2.5سال بهش پیام ندادمو عذاب کشیدم یه سال اولش اما بقیش مهم نبود 

الان برام راحته به زندگی عادی برگردم فقط دوست داشتم الان بسوزونمش ک انگار نمیشه ❤❤❤

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما من نمیتونم با پسری دوست بشم من بجز اون تو زندگیم با کسی نبودم اونم چون بچه بودم عاشقش شدم و انگا ...

راه سوزوندنش خوشحال بودنت و حال خوبته

همین

من پسرم و اینو بهتر متوجه میشم که چی حالشو خراب میکنه

لینک چت      goftino.com/c/wq4q8A

الانم همچین مالی نیست یعنی نه شغل داره نه عرضه نه خانواده درست حسابی فقط تنها دستاوردش20روز باشگاه ب ...

داره بازی روانی‌ روت انجام میده... به بدترین شکل ممکن ولت میکنه بعد یهو میاد میگه دلم برات تنگ شده یا هی استوری میزاره که تو بهش پیام بدی ... از همه جا بلاکش کن 

راه سوزوندنش خوشحال بودنت و حال خوبتههمینمن پسرم و اینو بهتر متوجه میشم که چی حالشو خراب میکنه

اا پسری

پس چرا عکست زنونه 

باشه ممنون پس میرم به بقیه زندگیم میرسم زیاد سخت نیس 

چون 2.5سال تونستم 

هیی خدا پسرایی ک دل ادمو اینجور خون میکنن رو از صفحه روزگار محو کنه حتی اگه عزیز خودم باشه 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
اا پسریپس چرا عکست زنونه باشه ممنون پس میرم به بقیه زندگیم میرسم زیاد سخت نیس چون 2.5سال تونستم هیی ...

من عکس خودمو فرستادم واسه تایید پروف

اما نی نی یار اینو گذاشته

عکسام توی تاپیکام هست

لینک چت      goftino.com/c/wq4q8A

داره بازی روانی‌ روت انجام میده... به بدترین شکل ممکن ولت میکنه بعد یهو میاد میگه دلم برات تنگ شده ی ...

اره دقیقا 

من داشتم درسمو میخوندم 

بعد هی میگفت چه خبر چ میکنی دلم تنگ شده و فلان منم فحشش میدادم 

این سری خودم حالم بد بود وگرنخ امکان نداظت من بیام به این عوضی لاشی پیام بدم 

تو اینستا 500تا دختر فالو کرده بنظرت نرماله! 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
عزیزم من 2.5سال بهش پیام ندادمو عذاب کشیدم یه سال اولش اما بقیش مهم نبود الان برام راحته به زندگی عا ...

میفهمم منم خیلی وقتا دلم خواسته این کارو بکنم ولی فایده نداره فقط وقتت هدر میره ....

میفهمم منم خیلی وقتا دلم خواسته این کارو بکنم ولی فایده نداره فقط وقتت هدر میره ....

واقعا 

هییی روزگار 

سینگل به گورم خوشحالم ولی 

بهتره تا یه ادمی مث این مذهبی نمای دیوث گیرم بیاد 

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
اره دقیقا من داشتم درسمو میخوندم بعد هی میگفت چه خبر چ میکنی دلم تنگ شده و فلان منم فحشش میدادم این ...

نه نرمال نیست فقط کسی رو میخواد که آزارش بده از لحاظ روانی . گلم سعی کن کنترل احساسات داشته باشی واقعا از هر جا ضربه خوردی به اینجور آدما پیام ندی ... کلا آدم وقتی از نظر روحی خیلی خسته‌ست دوست داره به یه نفر احساس وابستگی پیدا کنه یا عشق زودگذر که ذهنش پرت بشه از مسائل دیگه...