2777
2789
عنوان

اگه بخواید یه پسرو بسوزونید چکار میکنید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 38 پست
داره بازی روانی‌ روت انجام میده... به بدترین شکل ممکن ولت میکنه بعد یهو میاد میگه دلم برات تنگ شده ی ...

اره تو بیوش نوشته بود کاش یه پیام بدی حال دل مارو بپرسی 

این خطه همونیه ک من روش پیام میدادم وگرنه ده تا خط عوض کرده

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ جور 

سوختن واسه کسیه که دوست داره ادمو

من از یه بنده خدایی خوشم نمیومد،حتی زحمت نمیدادم چکش کنم،بعدها دوستام میگفتن مثلااااا واسه سوزوندن من میره پارتی میکنه استوری میذاره و ...و من اینشکلی بودم که(😐خب به درک)

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
هیچ جور سوختن واسه کسیه که دوست داره ادمومن از یه بنده خدایی خوشم نمیومد،حتی زحمت نمیدادم چکش کنم،بع ...

ااون اگه دوسم نداشت پس چرا پیام میداد میگفت دلتنگه و حالش بده؟ 

تو پیاما هم حسودی میکرد ولی نه همیشه 

و اینکه حرفایی میزد ک من بدم میاد بعد میگفتم چرا اینجوری حرف میزنی میگه میخوام حرصتو در بیارم 😐😐

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤
ااون اگه دوسم نداشت پس چرا پیام میداد میگفت دلتنگه و حالش بده؟ تو پیاما هم حسودی میکرد ولی نه همیشه ...

ناراحت نشو، ولی بیکار میشده میومده وقت کشی باتو🙃😑

چون خود نادونم همین بازی های روانی رو سر کسی دراوردم میدونم

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍

جسارتا تا زمانی که شما از ایشون توی ذهنت یک بت ساختی هیچ جوره نمیتونی خوشبخت باشی و باید برده احساسات پست ایشون بمونی چون ایشون در نظر شما ارباب محبته و هر بار تسلیم میشی 

در حالتی که ایشون قبلا هم شما رو پس زده 

از روزی بترس که ازت سواستفاده کنه و همین آش و همین کاسه 

جسارتا تا زمانی که شما از ایشون توی ذهنت یک بت ساختی هیچ جوره نمیتونی خوشبخت باشی و باید برده احساسا ...

اون عقده ایه 

خودشم گفته بود عقده زیاد دارم 

زیاد تو سرم زدن زیاد دلمو شکوندن 

حالا میخواد عقده هاشو سر من پیاده کنه 

من ازش بت نساختم من دوست دارم تاوان بده 

وگرنه خودم قراره برم دانشگاه و کلی کارا انجام بدم اونو اصلا یادم نمیمونه مثل این دوسالی ک یادم نبود

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤