2777
2789

بله ی تاپیک چند دقیقه قبل زده شد 

نرفتم نخوندم 

این تاپیک موفقیت من احتمالا فرق می‌کنه 

من درسم خوب بود عالی نه خوب بود چون متاسفانه تو سن نوجوانی درگیر ی سری مسایل حاشیه ای شدم و از درسم فاصله گرفتم 

بعدم ک چون شهرستان زندگی میکردم زود ازدواج کردم 

همسرم پسر خوبی بود ولی خیلی خیلی تفکراتشون لاما فرق میکرد 

نزاشت درس بخونم و ادامه بدم فقط و فقط ب خاطر پولش غیرت و چرتو‌پرت رو هم بهانه کرد 

تو ی خانواده ی واقعا بسته بزرگ شده و آموزش دیده 

حالا من افتادم تو همین خانواده 

بشدت افسرده شدم تو ی ساختمون با مادرشوهر و ی عالم دعواهای بیخود و باخود 

نه میشد ب خاطر آبروی پدرم طلاق بگیرم نه اصلا میزاشتن و نه توانی داشتم برا مقابله ی بچه بودم واقعا 

حالا من میخام از موفقیت‌هام بگم 

دوم آوردم تو اون زندگی با ی شوهر بچه ننه و ی مادرشوهر خودمختار شب‌هایی رو تا صب سر کردم ک هر لحظه شو از خدا میخواستم تموم کنه این زندگیم یه شب دوشب هم نبودا قضیه اش برا سالهای سال بود 

بچه دار شدم و پسرم اوتیسم خفیف شناخته شد 

سنم کم بود ولی بازم دووم آوردم روند درمانی خیلی سخت پسرمو گذروندم تو شهر غریب با مادرشوهری ک ادعا میکرد تمام این درمانها الکیه 

تونستم به زور و با هزار زحمت گواهینامه مو بگیرم 

تونستم توخونه بدون آموزش خیاطی یاد بگیرم و برا خودم لباس بدوزم تا روحیه ام بهتر بشه 

از ی دختر لوس هیچی کار نکرده تو خونه ی پدر 

تبدیل شدم ب زنی ک سلیقه نظم کدبانوگری از تو خونه اش می‌باره 

از ی مادر ضعیف ب ی مادر قوی تبدیل شدم ک بچه شو آموزش میده (کسایی ک تو این کارت می‌دونن تو روند آموزش سخت پیش میاد بچه با مادر همکاری کنه)

محدودیت ها بوده و هست 

غم بوده و هست 

رنج هست و هست و هست 

ولی من همچنان دووم آوردم 

خواستم ک بگم هرکسی قهرمان زندگیه خودشو هیچکس نمیدونه چ شب‌هایی رو تکه تکه شدیم و دوباره صبح تکه هارو بهم چسبوندیم و ادامه دادیم و میدیم 

ممنونم از خودم ک قوی بود 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ندیده می بوسمت 👏🏼👏🏼👏🏼♥دمت گرم عزیزم

قربانت 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بدون که علاوه بر خودت من هم بهت افتخار میکنم 

من آدم ازدواجی بودم اما سنتی و بدون عشق ازدواج کردم شاید مسخره بنظر برسه ولی این زندگی بهم لرزش دل و بدهکاره به هیچکس نمیتونم بگم فکر میکنن ناشکرم من درهمه حال شکرگزار بودم اما این عشق چیزی بود که همیشه طالبش بودم و بدست نیاوردم... 

سلام بدون که علاوه بر خودت من هم بهت افتخار میکنم من آدم ازدواجی بودم اما سنتی و بدون عشق ازدواج کرد ...

متاسفانه درکت میکنم 

خدا ب قلبت آرامش بده عزیزم 

بهت افتخار میکنم عزیزم امیدوارم قوی بمونی و قوی تر بشی ❣️

ممنونم 

چقدر بند آخر رو قشنگ گفتین

❤️

برا من از دیده خودم خیلی سخت تر بوده ولی چون یاد اوریش باعث عذابم میشه نمیخوام تعریف کنم موفقیت هام برا خودم بزرگن شاید چون از نظر بقیه خیلی کوچیک به حساب بیان خجالت میکشم تعریف کنم

دمت گرگ

تو ی مادر نمونه هستی

من ی مادر عوصیم بچم ب نطرم کم داره اصلا حواسش نیست نبردمش دکتر 

من ی احمقم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دمت گرم

خیلی قوی تر از چیزی هستی ک حتی بتونی فکرش رو کنی❤️

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!