2777
2789
عنوان

بیاین از موفقیت‌های زندگیمون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 42 پست
سلام بدون که علاوه بر خودت من هم بهت افتخار میکنم من آدم ازدواجی بودم اما سنتی و بدون عشق ازدواج کرد ...

واقعا چقدر آدما میتونن با هم متفاوت باشن 

من یک بار تجربه ی عشق رو تو زندگیم داشتم ولی روزگار طوری ورق خورد که به اون آدم نرسیدم هنوزم بعد سالها غم و حسرت اون نرسیدنه باهامه یه جورایی پیر شدم تا تونستم به زندگیم برگردم …همیشه با خودم میگم کاش یکی از خاستگارامو قبول کرده بودم و الان زندگی آرومی داشتم واقعا دیگه در خودم نمیبینم کسی رو به جز اون کنارم داشته باشم . 

عشق مثل یه شمشیر دو لبه میمونه بعد از اینکه روی خوششو بهت نشون داد با غم و حسرت و فراق روبروت میکنه 

امشب خیلی دلم گرفته منم .‌سگ سیاه ناامیدی نشسته رو سرم ...احساس خیلی بدی دارم ...احساس میکنم هیچوقت ...

متاسفم ک این احساسات رو داری منم گاهی شدیدا ضعیف میشم دلم میخواد از همه ب خاطر زندگیه نابود شدم انتقام بگیرم پدرمادر همسر خانواده ی همسر 

ولی زندگی هیچکس گل و بلبل نیست باید شاکر بود و بس انشالله ک خدا کمکت کنه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین بهت مامان قوی👏💪یه لحظه فکر کردم ببینم من چه موفقیتی دارم فهمیدم هیچ موفقیتی ندارم یه جای عمی ...

این چ حرفیه 🤨بند اخروی دوباره بخون

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

در اول من از جسارت توی وجودت خوشحال شدم و واقعا بهت آفرین میگم خدا یار و یاورت باشه🤍 اما خودم یه دخ ...

چقدر ماند قشنگ بود و حرف دل منو میزد 

بله منم زخم های دارم از عزیزانم ک گاهی شدیدا درد می‌کنه 

خدا قوتت 

میدونی جنگیدن صبر کردن انتخاب ما نبود اجبار ما بود 

ما ادامه داریم مارو حذف نمیشه کرد

امشب خیلی دلم گرفته منم .‌سگ سیاه ناامیدی نشسته رو سرم ...احساس خیلی بدی دارم ...احساس میکنم هیچوقت ...

چه کاری دوست داری انجام بدی که احساس میکنی بقیه مانعت میشن بگو شاید تونستیم با همفکری راه حلی براش پیدا کنیم از کوچیک و ساده هاش بگو

این چ حرفیه 🤨بند اخروی دوباره بخون

نه من حتی موفقیت کوچک هم توی زندگیم نداشتم 💔

کلا نتونستم کار خاصی برای زندگیم بکنم البته شرایط زندگیم هم خیلی خرابه شاید همین که تو این شرایط نمردم موفقیته 😔

داری مطمئن باش کوچیک ها هم حسابن

نه ندارم هیچ موفقیتی ندارم حتی یه موفقیت کوچولو 

البته به اسی هم گفتم من واقعا تو یه جای بد زندگی قرار گرفتم شاید همین که نفس می کشم رو بشه گفت موفقیت💔کاش عدالت واقعا وجود داشت و همه آدم ها توی شرایط خوب یا تو شرایط بد ولی یکسان زندگی می کردند اونی که تو شرایط خوب به موفقیت برسه هیچ کار شاقی نکرده از بین اونایی هم که تو شرایط بد هستند فقط تعداد کمی به موفقیت رسیدند که واقعا میشه گفت یک قهرمان اند بقیه هم که فقط بهر تماشای جهان آمده ایم