2777
2789
عنوان

بیاین از موفقیت‌های زندگیمون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من از دیده خودم خیلی سخت تر بوده ولی چون یاد اوریش باعث عذابم میشه نمیخوام تعریف کنم موفقیت هام ...

هیچکس حق نداره قضاوتت کنه عزیزم

موفقیتهات خیلیبزرگن‌اگه کسی کوچیک میبیندشون مشکل از وسعت دید خودشه

امشب خیلی دلم گرفته منم  .‌سگ سیاه ناامیدی نشسته رو سرم ...احساس خیلی بدی دارم ...

احساس میکنم هیچوقت تو زندگیم مستقل نبودم  وقتی مجرد بودم‌و‌خونه بابا همه تصمیم گیری های زندگیم رو اونا انجام میدادن بدون توجه به اینکه منم ی انسانم...بعد از ازدواج همیشه برای اینکه تو زندگیم مشکل پیش نیاد ب هزار صلاح و مصلحت مجبور شدم از خواسته هام بگذرم همیشه باید علاقه مندی هامو ب صلاح و مصلحت ها تغییر بدم 😔 بعد اونم ک‌ وظیفه مادری اومد روی دوشم... احساس میکنم من شدم  به من فراموش شده که همش در حال هندل کردن زندگی بقیه اس احساس میکنم زندگی من کنترلش دست همه هست جز خودم...نشد دو ساعت با خیال راحت پاشم برم یه کافه بشینم و هزار جور دلشوره نداشته باشم.... خلاصه امروز به شدت احساس قربانی بودن دارم...احساس میکنم هر صبح که پامیشم با جمله سلام ناکافی امروز میخوای روزتوچطور شروع کنی برام شروع میشه

برا من از دیده خودم خیلی سخت تر بوده ولی چون یاد اوریش باعث عذابم میشه نمیخوام تعریف کنم موفقیت هام ...

ببین منو نگاه کن 

از بیرون چی ب نظر میام ؟

ی زن توسری خور ک نزاشتن درس بخونه یا هنر جدیدی یاد بگیره تازه مادر ی بچه ی اوتیسم هست 

ولی از زبون خودم شنیدی ب نظرم قوی بودم نه؟تمام توانمو گذاشتم ک ادامه بدم 

گفتم ک هرکسی قهرمان داستان زندگی خودشه 

ازماهی انتظار نمیره بتونه پرواز کنه و تو قله ها باشه 

ماهی ماهیه عقاب عقابه سرایطشون فرق می‌کنه دست آورد هاشونم فرق می‌کنه 

هیچکس نمیتونه بگه عقاب چون قله هارو فتح کرده پس بهتره 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دمت گرگتو ی مادر نمونه هستیمن ی مادر عوصیم بچم ب نطرم کم داره اصلا حواسش نیست نبردمش دکتر من ی احمقم

توروخدابچتونوببرین دکتربزرگ شدلطمه میخوره

•هرچه میپوشی پرازمردانگی،هستی ولی سرمه ایی پوشیدنت ایمان من رامی برد...!𝟙𝟜𝟘𝟜/𝟠/𝟙𝟠🙂🫀•

دمت گرگتو ی مادر نمونه هستیمن ی مادر عوصیم بچم ب نطرم کم داره اصلا حواسش نیست نبردمش دکتر من ی احمقم

عزیزم این چ حرفیه میزنی 

هیچوقت دیر نیست پاشو شروع کن 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

دمت گرمخیلی قوی تر از چیزی هستی ک حتی بتونی فکرش رو کنی❤️

ممنونم عزیزم 

بهت افتخار میکنم واقعا

ممنونم عزیزم 

خدا قوت باعث افتخاری 👌🏻👌🏻👌🏻

فداتشم❤️

مادری مثل شما که انقدر قوی ه و از مشکلات شونه خالی نمیکنه آرزو همه هس

ممنونم 

امیدوارم خدا بقیه ی راه رو هم مث همیشه کمک کنه و اشتباهاتم رو ببخشه

و ما زن ها تا آخرین لحظه میمانیم..✌🏻✨ بابت قسمت ازدواج خیلی متاسفم امیدوارم پیش روت زندگی خفن تری د ...

ممنونم 

قسمته دیگه سرنوشت ماهم همین بود و من سعی کردم بپذیرمش

در اول من از جسارت توی وجودت خوشحال شدم 

و واقعا بهت آفرین میگم خدا یار و یاورت باشه🤍 اما خودم 

یه دختر درسخون و آرمانی که تو سن کم گیر یه مرد اشتباه افتاد ۱۸ سالگی درد تهمت درد بی کسی درد طرد شدگی همه رو کشیدم از سمت غریبه ها که بماند از سمت عزیزانم همسرم حتی پدر و مادرم 

منم شبایی داشتم که حس میکردم و از ته دلم میخواستم فردایی نباشه 

اما من دوام آوردم چون چاره ای به جز جنگیدن نداشتم 

خیلی بزرگ نشدم هنوز رد زخمام تو وجودم هست و گاهی حس میکنم اینا برام یادگاری میمونه ، هنوزم یه به یاد اون روزا گریه ام میگیره من هنوزم یه جایی تو وجودم درد میکنه اما امیدوارم ؛ اما وقتی خودمو نگاه میکنم به خودم لبخند میزنم و افتخار میکنم اما من تونستم از اون تاریکی خودمو بیرون بکشم 🌱🤍

،