2777
2789

تاپیک قبلم راجب وعده های غذایی پرسیدم 

گفتم ما بعصی شبا سیب زمینی تخم مرع میخوریم ( منطورم اینه حاصری میخوریم) 

بعد آخرش پرسیدم شما چطور 

اصلا نه توش تیکه بود نه کنایه هیچییییئ 

یه عده اومدن گفتن ما فتوسنتز میکنیم، ما هوا میخوریم ، ممنون مارو در جریان گذاشتی و.....‌ 

اصن بحثم فقط سر همین تاپیک و همین چند تا کاربر  نیست 

حس میکنم از قبل انگار یه عده باهم  دیگه پدرکشتگی دارن یا از بقیه طلبکارند 

خیلیییی بد و تیز حرف میزنن 

به عده هم کلااااااااا کج فهمن

بعصی وقتا اینجا برام مرهم درد بوده ، راهنمایی خواستم کاربرا راهنماییم کردنو من واقعا ممنون چنین کاربرانی هستم 

ولی دیگه سعی میکنم از فردا هم از نی نی سایت هم از اینستا کمتر استفاده کنم 

چون واقعا حال بهم زنه 

شب خوش❤️

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بیخیال شوخی کردن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا شوخی کردیم من خودم اونجا بودم پدرکشتگی چیه😐😐😐

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

بیخیال شوخی کردن

آره بابا شوخی بود برو تاپیک قبلیشو بخون 

باورم نمیشه بدش اومده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

کاملا درسته حالا شما ناراحت نباش اینطور ادما زیادن فقط دنباله یه چیزن که عقده شونو روش خالی کنن!!

متاسفانه من هم دیشب سره یه موضوع خیلی ساده از خیلی داخل همین سایت توهین شنیدم!

شب باشه من باشم و شمع:)

گفتم که منطورم شما نیودی خیلیا اینطوری هستن کلا اذیت کننده شده

درکل من عذر میخوام که ناراحت شدی 🥲

کاملا درسته حالا شما ناراحت نباش اینطور ادما زیادن فقط دنباله یه چیزن که عقده شونو روش خالی کنن!!متا ...

بله متاسفانه 

ولی تصمیم گرفتم کمتر استفاده کنم مگر در مواقع ضروری

اگه خدا بخواد میشه 😍😘