2777
2789
مترجمی زبان و بازرگانی بین المللبله خیلی راضیمبرگردم عقب بازم همینارو میخونم

پس چجوریه که هر جا ادم میره میگن مترجمی خوب نیست کار براش نیست هی ادمو نا امید میکنن

خداروشکر که شما راضی هستین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهندسی نرم افزار خوندم. تا دکترا هم ادامه دادم. خیلی رشتمو دوست دارم. ولی شاید برمیگشتم عقب یه رشته راحتتر میخوندم. رشته ما خیلی سخته ولی در عوضش به اون ثمری که باید نمیرسی. دوستم کامپیوتر بود نتونست ادامه بده رفت فوق و دکترای روانشناسی. الان مطب داره ساعتی خدا تومن میگیره. 

البته من اون رشته هارو دوست نداشتم خیلی ولی خب رشته ماهم واقعا سخت بود

دولتی نیستم اما خب‌میخونمسخت میگن اما من میگم متوسطه آره درسی ک باید بخونی چون زیر شاخه های متنوعی د ...

چقد خوب 

ممنونم ک جواب دادییی

فقط هدف شغلیت چیه ببخشید میپرسم البته

اِلا بِذِکْرِ الله تَطْمَعِنَ الْقُلوب!❤️‍🩹🌿

بببخشید بازگانی بین المللی بازار کارش چحوره مثلا کجا استخدام میشه

شرکت‌های بازرگانی 

گمرک 

بانک‌ها و موسسات مالی 

وزارت صنعت 

و..

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

چقد خوب ممنونم ک جواب دادیییفقط هدف شغلیت چیه ببخشید میپرسم البته

وکالت یا استخدامی 

خواهش میکنم 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

من دانشگاه ازاد خوندم ولی توحتما برو دولتی

من فرهنگیان دعوت شدم امروز گزینشم بود:/ولی نمی‌دونم قبول میشم یا نح

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

من کاردانی میخام

مطمئنی کاردانی داره این رشته؟

رشته های فنی حرفه ای کاردانی دارن

مگه اینکه فرهنگیان بخوای شنیدم یسری رشته ها کاردانی دارن

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
پس چجوریه که هر جا ادم میره میگن مترجمی خوب نیست کار براش نیست هی ادمو نا امید میکننخداروشکر که شما ...

منم همین مشکلو دارم 

همه می گن کار نیست آدم می ترسه 

هی می گن بهتره درکنارش درس ادامش بدی

اه😑

باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀

مطمئنی کاردانی داره این رشته؟رشته های فنی حرفه ای کاردانی دارنمگه اینکه فرهنگیان بخوای شنیدم یسری رش ...

واقعیتش من از هیچی مطمئن نیستم 

فقط اینو بگم که پارسال دیپلم گرفتم و حالا میخام برم دانشگاه واسه این رشته همین

شینقیلی نانای نانای

ژنتیک

نه مثل سگ پشیمونم 

ولی مجبورم تا ارشد و دکتراشم برم چون با لیسانس کار نی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...