2777
2789
😔من اخر میمونه تو دلم امسال میخواستم برم دانشگاه اما نمیدونستم رشته ای ک من میخام رو باید کنکور داد ...

اموزش زبان انگلیسی بعضی دانشگاه ها با سوابق دارن

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

دارم می‌خونم

اتاق عمل

بد نیست شکر❣

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایکم کن لطفا

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

عزیزم چطوره درساش؟ سخته؟ راسته میگن خیلی باید بخونی؟دولتی میخونی دیگه

دولتی نیستم اما خب‌میخونم

سخت میگن اما من میگم متوسطه 

آره درسی ک باید بخونی چون زیر شاخه های متنوعی داره اونم ریز به ریز و زنجیره ای باید بخونی 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

برای کاردانی؟

نه کارشناسی

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
گیاه پزشکی

با سوابق تحصیلی خوندین این رشته رو

وای من امروز خیلی امید گرفتم حالم خیلی بد بود فک میکردم دنیا تمومه برام

اخه میخواستم برم گیاه پزشکی چند نفر که اصلا نمیدونستن چیه این رشته هی گفتن نه اینده نداره 

میتونین راهنماییم کنین تروخدا

شرایط کارش چجوریه درامدش چجوریه

اگه نمیخواین تو سایت بگین میتونم بهتون درخواست بدم