2777
2789
عنوان

مهمونی که خانوادش سراغشو نگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 62 پست
وای چه عجیب،بگو میخوایم بریم سفر برو‌خونتون

میدونه نمیریم  به مامانش پیام دادم همین‌جوری احوال پرسی گفتم امشب نمیای گفتم که اینم با خودش ببره گفت عزیزم من بیرونم بعدا بم پیام بده دیگه  فقط سین  میزد جواب نمی‌داد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونه نمیریم به مامانش پیام دادم همین‌جوری احوال پرسی گفتم امشب نمیای گفتم که اینم با خودش ببره گف ...

چقدر پررو 

شماهم سلیطه بازی در بیارین مردم چه بیخیال شدن

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

بخدا اصلا توهمیه بی تربیته دست به همه وسیله هامون میزنه خودش واسه خودش غذا میکشه میخوره انگار ما م ...

کاری نداره که وقتی رفت سر قابلمه بگو عزیزم میگفتی گرم مزکردم میدادم برات

با رفت سر یخچال بگو چی لازم داری تا بهت بدم یا واضح تر بگو بشین خودم برات میارم

توهم عزیزم یعنی اون چیزی رو میبینه که تو نمیبینی

فک میکنم شما فقط بهش صفت توهمی رو میزنید اگه نه توهم یه چیز خیلی خطرناکیه هم برای خودش هم شما

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

خیلی اصلا برگام ریخت اصلانم از دختره خوشم نمیاد

اصلا چرا اومده‌اونجا؟بنظرم حالا که خانوادش اینقدر بیخیالن خودتون به دختره بگین برو خونتون ما راحت نیستیم حرف هم زد سلیطه بازی در بیارین

مس چرا اینقدر بیرعارن اگه خانواده داشت که جمعش میکردن تو خونه ی خودشون بمونهگرچندم این دوره زمونه مگ ...

میگه مامانم دعوام میکنه میگه با دوست پسرت حرف نزن گفتم منم مامانم باهام بحث میکنه باید برم خونه مردم تلپ شم نمیفهمه یعنی بش گفتم برو 

اصلا چرا اومده‌اونجا؟بنظرم حالا که خانوادش اینقدر بیخیالن خودتون به دختره بگین برو خونتون ما راحت نی ...

مامانه الان بیخیال دخترشه  ولی کولی به تمام معناس یعنی دعوایی و سلیطه درجه یک از اونجایی که مامانم خجالتیه  نمیذاره باش برخورد کنیم من راحت نیستم یه جا نمیشینه هی دست به وسایل و اینا میزنه

کاری نداره که وقتی رفت سر قابلمه بگو عزیزم میگفتی گرم مزکردم میدادم براتبا رفت سر یخچال بگو چی لازم ...

خودش میگه  توهم میزنم آجیم وفتی میره پیش شوهرش این قهر میکنه میگم به شوهر خواهرم چرا منو لوس نمیکنی اصلا معلوم نیست چ فازیه

مامانه الان بیخیال دخترشه ولی کولی به تمام معناس یعنی دعوایی و سلیطه درجه یک از اونجایی که مامانم خ ...

مرگ ی بار شیون ی بار،به جهنم که هاره یکی باید تو روش در بیاد بالاخره

زنیکه اگه حالیش بود که دخترش اینجوری بی صاحاب نمیشد

والا من از اینجا اعصابم خورد شد شما چی میکشید

اینجور که معلومه ابی از خانوادت و خانواده اون گرم نمیشه یک بار برای همیشه برو پیام بده به ننش بشورش

خواستم بش بگم بیا دنبالش روم نشد بابا 16 سالشه رفتاراش همه اسکل طوره

میگه مامانم دعوام میکنه میگه با دوست پسرت حرف نزن گفتم منم مامانم باهام بحث میکنه باید برم خونه مردم ...

دختر ۱۶ساله و دوست پسر؟😱قشنگ معلومه ی خانواده ی بی سر وپان