2777
2789
عنوان

مهمونی که خانوادش سراغشو نگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 62 پست
خودش میگه توهم میزنم آجیم وفتی میره پیش شوهرش این قهر میکنه میگم به شوهر خواهرم چرا منو لوس نمیکنی ...

این ربطی به توهم نداره

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

مرگ ی بار شیون ی بار،به جهنم که هاره یکی باید تو روش در بیاد بالاخرهزنیکه اگه حالیش بود که دخترش این ...

بخدا دارم روانی میشم مامانم میگه چرا اعصابت خورده بش گفتم فقط لباس زیرمو  نمیپوشه  آرایشی هامو انگولک کرد وسایل بهداشتی شونه حوله کیسه حمام خمیر دندون همه چی فقط مونده لباس زیرمو  از تنم  بکنه بپوشه  اومده خونمون با موهای چرک و کثیف سه ساعت خودشو حبس میکنه تو حموم ژیلت میکشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا دارم روانی میشم مامانم میگه چرا اعصابت خورده بش گفتم فقط لباس زیرمو نمیپوشه آرایشی هامو انگول ...

تعجبم از اینه چرا تحمل میکنید؟بشور بزارش کنار بابا 

مامانش هم هرچی گفت اونوهم بشور بزار کنار

اصلا از خونه پرتش کن بیرون

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

روم نشد چیه تو پیام که اوکیه نه تو میبینیش نه اون تو رو

باید اینکارو  بکنم من سه روزه خسته شدم نمیخواد بره چ کارش کنم به مودم خونه وصله تو  اینستا میچرخه اونجا یه مگ هم براش نت نمیخرن

تعجبم از اینه چرا تحمل میکنید؟بشور بزارش کنار بابا مامانش هم هرچی گفت اونوهم بشور بزار کناراصلا از خ ...

به مامانم گفتم باهام بحثش شذ گفت تو روانی نمیفهمی حیوونی ساکت شدم دیگه 

دختر ۱۶ساله و دوست پسر؟😱قشنگ معلومه ی خانواده ی بی سر وپان

مامانش ادا مذهبیا  رو  در میاره با باباش فقط ادعان  بهم میگه تاپ نپوش حرامه نماز بخون لاک نزن حالا این وله  ول خونه مردم میاد ژیلت میکشه 

به مامانم گفتم باهام بحثش شذ گفت تو روانی نمیفهمی حیوونی ساکت شدم دیگه

بیا شمارشو بده خودم بشورم بزارمش کنار جوری که دیگه هوس نکنه اونجا بیاد

بیا شمارشو بده خودم بشورم بزارمش کنار جوری که دیگه هوس نکنه اونجا بیاد

بخدا بزور جلو خودمو گرفتم مامانم نمیذاره قهرم با مامانم گفت چ کارش کنم پرتش کنم خانوادش نمیفهمن  صبر کن تا بره 

بخدا بزور جلو خودمو گرفتم مامانم نمیذاره قهرم با مامانم گفت چ کارش کنم پرتش کنم خانوادش نمیفهمن صبر ...

این اگه میخواست بره تاحالا رفته بود وقتی خانوادش حتی ی سراغ هم ازش نگرفتن یعنی قراره حالا حالا ها اونجا تلپ باشه؟تو فامیل پخش کن اومده خونتون بلکه از اون طریق بفهمن بیان ببرنش 

این اگه میخواست بره تاحالا رفته بود وقتی خانوادش حتی ی سراغ هم ازش نگرفتن یعنی قراره حالا حالا ها او ...

ارع باید به دختر عمم بگم پخش کنه برگام ریخته از خانوادش یع سراغ ازش نگرفتن تعجب کردم اینقدر مامانش ادعای زن زندگی بودن میکنه 

ارع باید به دختر عمم بگم پخش کنه برگام ریخته از خانوادش یع سراغ ازش نگرفتن تعجب کردم اینقدر مامانش ا ...

زن زندگی بخوره تو سرش زنیکه بلد نیست بچه تربیت کنه اونوقت فاز مذهبی میگیره

زن زندگی بخوره تو سرش زنیکه بلد نیست بچه تربیت کنه اونوقت فاز مذهبی میگیره

همین منم موندم اینهمه ادعای مذهبی بودنش میشه چرا اینو پرت کرده خونمون یه سراغ ازش بگیر شاید بخوایم بریم بیروت جایی کاشکی اینو تربیت میکردی میخوابوندی  تو گوشش