2777
2789
عنوان

چرا ما زنها حتما باید زیبا باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 60 پست
می دونی هر کاری می کنی بگو برا در خودم میکنم والسلام منتش رو نذار سر جامعه و مردها و...بعدشم من خودم ...

چی بگم والا

منی ک حتی از مردا متنفرم ارایش میکنم نه بخاطر اونا و جلب توجهشون بلکه  دوس ندارم مردم منو زشت ببینن

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

منم میخوام مثل تو شم ولی تردید دارم

تردید نداشته باش

مراقبت های پوستی خودت رو داشته باش،حذفشون نکن

اینطوری اعتماد به نفست بالاتر هم میره 

ولی طوریه که در جهت مثبت و پیشرفت زیباییته

ولی اعتماد به نفسی که از آرایش کردن نصیبت میشه کاذبه و مثل پسرفت میمونه

تو اگه تا ۳۰،۴۰ سالگی مدام آرایش کنی،بلایی سر پوستت میاد که بعد از اون دیگه واقعا مجبور میشی که آرایش کنی‌...

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگی واقعا پسرارو میبینم تو خیابون با یه تیشرت ساده و شلوار و دمپایی میرن خیلیم راحتن اونوقت ما باید کلی به خود خودمون برسیم یه وقت نگن زشته

گهی گریان ، گهی خندان ، گهی چون ابر سرگردان ...

تجارت جهانی، اماااااا در مورد این جوی که فعلا وجود داره نامردی نکنید خود خانوم ها بیشتر موثرن تا آقایون 

خانوم ها بیشتر اینو به هم تحمیل می‌کنند، متوجه هم نیستن دارن چیکار میکنن😂

باید از خودمون شروع کنیم اگه هر زنی سعی کنه بدون آرایش بره بیرون و اعتماد به نفسشو بالا ببره ،اوضاع بهتر میشه ،والا آرایش کردن اونم تو این گرما ،

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

راست میگی واقعا پسرارو میبینم تو خیابون با یه تیشرت ساده و شلوار و دمپایی میرن خیلیم راحتن اونوقت ما ...

خیلی خسته شدم واقعا کاش منم ی روز اینجوری میومدم بیرون

باید از خودمون شروع کنیم اگه هر زنی سعی کنه بدون آرایش بره بیرون و اعتماد به نفسشو بالا ببره ،اوضاع ...

همین ادما اعتماد به نفسمونو میگیرن چه ارایش داشته باشی چه نه مسخره میکنن

باید خدادای زیبا باشی

تجارت جهانی، اماااااا در مورد این جوی که فعلا وجود داره نامردی نکنید خود خانوم ها بیشتر موثرن تا آقا ...

ولی مقصر اصلی آقایونه

کیا لوازم ارایشی تولید میکنن خب همون پدر سوخته ها

والا مردا کوفتم ندارن وولی همشون عاشق زنای خیلی خوشگلن

بعد میگن چرا دخترا اول زندگی خونه و ماشین میخوان و مثل قبل نیستن 

مگه بابای تو وقتی با مامانت ازدواج کرد به دماغش گیر داد یا مامانت مجبور بود تا جزیی ترین عیب های صورتش بره پیش دکتر درست کنه 

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره