2777
2789
عنوان

چرا ما زنها حتما باید زیبا باشیم

903 بازدید | 60 پست

چرا باید عملای تهاجمی کلی لوازم ارایشی و کوفت و زهرمار رو تحمل کنیم من خودمم یکی از اونام ولی دارم فکر میکنم چرا؟ 

در بین این رسیدگی هام ی لحظه فک کردم من که تو خلوتم به ظاهرم نمیرسم راحتم اینجوری چرا وقتی میخوام برم اجتماع انقد با خودم ور میرم؟ راستش خیلی خسته شدم از این نقاب من نمیتونم تا سر کوچه بدون میکاپ برم واقعا نمیتونم 

چرا انقد بهمون تحمیل کردن زن باید خوشگل باشه اینجوری باشه فلان باشه 

چرا کسی به مردا چیزی نمیگه حس میکنم همش زیر سر این مرداس از تاریخ بشریت زدن تو سرمون حس میکنم مارو خوشگل میکنن واسه خودشون استفاده کنن

حالا این فقط ی بخشی از زن بودن بود 

حس میکنم به وجود اومدیم که ی مرد مث ی خروس دورمون بچرخه، صاحبمون شه ازمون بچه بکشه بیرون 

ما نه تنها تو این جهان بیرونی بلکه حتی آفرینشمونم باگ داره/: 

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون چیزیه که در شبکه های اجتماعی جا افتاده با دو من ارایش میان جلوی دوربین انتظارات مردا، رو هم بالا ...

دقیقاااااا همشون خوشگل انقدر که به خودشون میرسن مردا میبینن وانتظارشون بالا میره

زنها کلا زیبا طلب هستن ذاتیه

نه من که همچین چیزی حس نمیکنم چون خودمو نمیبینم

حس میکنم با زیبایی بچه داری زنارو مشغول میکنن الان که تو عصر مدرنیم از زنا میترسن که بیدار شن

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

خب اینطوری نباشین

همینطور که من نیستم

من قبلنا بدون کرم نمیتونستم از خونه برم بیرون،مخصوصاً که صورتم جوش هم داشت

الان اگه جوش هم بزنم از کسی قایم نمیکنم 

من صورت زیبا و بی عیب به کسی بدهکار نیستم

همینجوری خودم رو دوست دارم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی