2777
2789
عنوان

چرا ما زنها حتما باید زیبا باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تموم سختیاش واسه زنه مرد چی

مردا زیر فشار اقتصادی دارن له میشن 

شما تو داستان سیندرلا زندگی میکنید؟

اگر به عضویت در گروه شکرگزاری علاقه مندید درخواست دوستی بدید تا لینک رو برات بفرستم🌱

خب اینطوری نباشینهمینطور که من نیستممن قبلنا بدون کرم نمیتونستم از خونه برم بیرون،مخصوصاً که صورتم ج ...

منم میخوام مثل تو شم ولی تردید دارم

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

می دونی هر کاری می کنی بگو برا در خودم میکنم والسلام منتش رو نذار سر جامعه و مردها و...

بعدشم من خودم بشخصه فک میکنم اگه ازدواج کنم اعتماد به نفسم خیلی بالاتر می‌ره چون پسندیده شدم و انتخاب شدم دیگه نیازی به جلوه گری آنچنانی ندارم هر کاری کنم برا دل خودم و همسرمه

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

مردا زیر فشار اقتصادی دارن له میشن شما تو داستان سیندرلا زندگی میکنید؟

اگه یه زن شاغل باشه پس چی؟

بازم وظایفشون برابری میکنه؟ 

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

بگم نمیدونم چی میگی شاید از نظر و دیدگاه بقیه می ترسیم شاید فکر می کنیم قیافه خوب یعنی رید بهتر بقیه بهمون و بله حرفات درسته🌹🩵💔

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

مامانامون کلا زنای قدیم بچه میاوردن زیاد ارایش نمیکردن نهایت یه سرمه و رژ لب کلی هم کار میکردن تپل بودن اونایی که لاغر هم بودن بخاطر زایمان شکم و ترک پوستی داشتن ولی مشکلاتی که ممکن بود با شوهرشون پیش بیاد اصلا بخاطر ظاهرشون یا زیبایی بدن و چهره نبوده مگه یه عده معلوم الحال

🇮🇷❤️🇮🇷❤️🇮🇷

نه من که همچین چیزی حس نمیکنم چون خودمو نمیبینمحس میکنم با زیبایی بچه داری زنارو مشغول میکنن الان که ...

منم مشکل توطعه چینی ندارم ک فکر کنم کل دنیا بر علیه منه یا ب من دروغ میگ 

من خودمم ب زیبا تر شدن فکر میکنم ولی خب هیچوقت اقدام خاصی نداشتم 

درسم میخونم بچه داری میکنم سفر تفریحمم بجاس