2777
2789
عنوان

چرا ما زنها حتما باید زیبا باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 60 پست
همین ادما اعتماد به نفسمونو میگیرن چه ارایش داشته باشی چه نه مسخره میکننباید خدادای زیبا باشی

من که معمولی هستم پوستم سبزه اس ،اولا خیلی به خودم می‌رسیدم آرایش میکردم سختم بود الان دیگه بی خیال شدم راحت ترم. البته خیلیا رو میبینم میگن به خودت برس آرایش کن ولی گوش نمیدم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که معمولی هستم پوستم سبزه اس ،اولا خیلی به خودم می‌رسیدم آرایش میکردم سختم بود الان دیگه بی خیال ...

اینایی که اینو میگن واقعا بیشورن خب چرا باید به خودمون برسیم البته منظورم ارایشه

چرا قدیم که ارایش نبود همه چی نرمال بود

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

زشت هم باشیم انسانیم حق زندگی داریم نه سزاوار توهین

دقیقااا مثلا تو اینستا یه دختر میبینن نسبت به شوهرش زشته انقدر کامنتای منفی میزارن که حد نداره ولی تا یه دختر خوشگله همه میرن تزش تعریف میکنن مگه فقط باید خوشگل باشی که بتونی ازدواج خوب کنی

ولی مقصر اصلی آقایونهکیا لوازم ارایشی تولید میکنن خب همون پدر سوخته ها

من وقتی عقل ‌ شعورم بدم دست یکی دیگه که بزنه تو سرم خودم بیشتر مقصرم تا اون طرف 

یه جایی من زورم نمیرسه و مجبورم اره مقصر طرفه 

ولی در این مورد خانوم ها زورشون میرسه امااااا خودشونو به جریان آب سپردن و اجازه میدن بقیه براشون تصمیم بگیرن 

والا من هرجا رفتم اونی رو که خوشگله تحویل میگیرن باهاش دوست میشن بهش توجه میکنن باهاش مهربونن هرررجا

میدونم طبیعیه که به خوشگلا توجه کنن حتی منم از خوشگلت خوشم میاد ولی دوس ندارم محتاج توجه جنس مخالف باشم میخواد بخواد نمیخواد گم شه زندگی ی باره چرا هر رزومو حروم کنم که براش خوشگل باشم 

زن دوس داره بهش توجه بشه اهمیت بهش بدن معشوقه باشه اگه این چیزها نباشه ارضای درونی نمیشه . حال آرایش ...

خب چرا بدون ارایش و عمل توجه نمیکنه

این توجه ک فیکه

میدونم طبیعیه که به خوشگلا توجه کنن حتی منم از خوشگلت خوشم میاد ولی دوس ندارم محتاج توجه جنس مخالف ب ...

منم محتاج نیستم ولی مشکل اینه اگه زشت باشم فقط از سمت زنا تخریب و تحقیر میشم مردا هرچی میخوان بگن مهم نیس 

من وقتی عقل ‌ شعورم بدم دست یکی دیگه که بزنه تو سرم خودم بیشتر مقصرم تا اون طرف یه جایی من زورم نمیر ...

درست میگی

ولی این قضیه خیلی فرق داره ی جوری هدفشونو پیش بردن ک ما نفهمیم داریم اشتباه میکنیم

ولی مقصر اصلی آقایونهکیا لوازم ارایشی تولید میکنن خب همون پدر سوخته ها

زیبا شدن شما یه درصدم برای هیچ مردی مهم نیس

اونا از این بابت پول در میارن

اینه که براشون مهمه🙁

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
درست میگیولی این قضیه خیلی فرق داره ی جوری هدفشونو پیش بردن ک ما نفهمیم داریم اشتباه میکنیم

حرفای شما کاملا درسته من هم اول کلامم گفتم تجارت جهانی 

امااااا من نباید مسئولیت خودم فراموش کنم 

زنی که قدرت تفکر از خودش سلب کنه مشخصه میشه بازیچه دست ، زن که میگم کلا جامعه زنان منظورم هست 

خب چرا بدون ارایش و عمل توجه نمیکنهاین توجه ک فیکه

خب هر چقدر هم فیک باشه زن دیگه دوس داره و ارضا  روانی میشه . چرا بدون آرایش اینطور نیس چون زنهای دیگه آرایش میکنن و مردت با زنهای دیگه مقایسه  میکنه البته بطور ناخودآگاه 

حرف زیبایی شد.داداشم ی دختر پسندیده از شهر دیگه هس شناخت خانواده ها نداریم ولی خاستگاری رفتیم.مامانم هردختری بگی رفته دیده اینقد دخترا ببخشبد زشت و شرایط خانوادگی بد بوده همش کنسل شده..الان داداشم خودش رفته ی دختر دیده از شهر و حتی استان دیگه.خاستکاری هم رفتن مامانم ناز میکنه میگه قدش کوتاهه و بلند نیس.داداش خودم هم قد یلند نیس قدش متوسطه.. وضع مالی خیلب خوبی هم نداره درحد خودش و شاید رهن خونه داشته باشه.داداشم ۳۵سالشه دختره۲۶.امروز اولین بار دیدمش اینقد خوشگل بود اصلا هیچ زشتی تو صورت دختر ندیده یدونه خوشکل فقط ریزه هس.مامانم گیر داده این دختر پسند من نیس قدش کوتاهه.شما بودید نظرتون چی بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چقدر خوب که تاپیک زدی در مورد این موضوع

اکثرا کسانی که خودشون اهل آرایش و عمل های زیبایی نیستن بیشتر از این حرفا میزنن .

اصلا کاری به درست و غلط بودن چیزی ندارم ولی به نظرم خوبه که ما کاری رو فکر شده انجام بدیم نه صرفا تقلید از جامعه یا برای جامعه 

و از طرفی خیلی افراطی نباشه از هر دو نظر 

ما خانم ها هم ذاتا دنبال زیبایی هستیم ولی اینکه داره بهمون تحمیل می کنن دارن از این ماجرا میلیارد ها پول در میارن چه شرکت های آرایشی چه جراح های زیبایی 

بعد کارهای زیبایی حس می کنم مثل دومینو هست مثلا یکی بره عمل بینی کنه می بینه چقدر تو ظاهرش تاثیر داشته و دلش می خواد مثلا ابروهاش رو فلان کنه نمیدونم هیکلش رو تغییر بده و ....

و در آخر چقدر خوبه که فکر کردی چرا من این کار رو می کنم اگه براش دلیل پیدا کردی ادامه بده ولی اگه نه می تونی آروم آروم کمترش کنی