2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۱۷ پرومکس

من ۱۵پرومکس دارم هنوز ریجستر نکردم نمیدونی ریجستر گوشی من چند شده؟چرا اینقد گرون شده نمیارزه واقعا🤦♀️🤦♀️🤦♀️نمیخواد ریجستر کنی من الان دوساله آنتم وقتی میره برش میگردونم و پول مفت نمیدم واسه ریجستر.

ایران من،ای جان من،ای باور و ایمان من💚🤍❤️

من ۱۵پرومکس دارم هنوز ریجستر نکردم نمیدونی ریجستر گوشی من چند شده؟چرا اینقد گرون شده نمیارزه واقعا🤦 ...

چه جوری برمیکردونی سیم کارت و میندازی تو گوشی دیگه؟

چه جوری برمیکردونی سیم کارت و میندازی تو گوشی دیگه؟

میذارمش رو حالت پرواز سیم کارتمو درمیارم میذارم تو یه گوشی ریجستر شده و یه تماس یه دقیقه باهاش میگیرم و بعدش میذارم رو حالت پرواز و سیم کارتو درمیارم میذارم تو این گوشیم و از حالت پرواز درمیارم.با این روش سریع برمیگرده.ولی خب تو جاده یا شهر دیگه که میرم ممکنه بپره.نت گوشیمم رو 3G باید باشه ۴G بذارم میپره.

میذارمش رو حالت پرواز سیم کارتمو درمیارم میذارم تو یه گوشی ریجستر شده و یه تماس یه دقیقه باهاش میگیر ...

بیخود اینقد پول نده با این روش برش گردون اگه ام برنگشت روشای دیگه تو اینستا هست اونارو امتحان کن.من الان دوساله با این روشا آنتن دارم و پول مفت به اینا نمیدم.