2777
2789
عنوان

دانشجوها و دانش آموزا

166 بازدید | 13 پست

چجوری برگشتین به درس خوندن منظم🥲فک نکنم دانشگاه ما مجازی بشه منم اصلا تمرکز ندارم برم شروع کنم

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

وای این تعطیلیا منو بدبخت کرد

"برای من خواندن این که شن های ساحل نرم اند، بس نیست...میخواهم پاهای برهنه ام آن را حس کنند! به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد بیهوده است.."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا اولین امتحانمه قد بز مش حسن بارم نیس

ما وارثان دردهای بی شماریم...                                                            عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

چ تناسبی داره کامنتت با نام کاربریت😁

دقیقا🤥

"برای من خواندن این که شن های ساحل نرم اند، بس نیست...میخواهم پاهای برهنه ام آن را حس کنند! به چشم من هر شناختی که مبتنی بر احساس نباشد بیهوده است.."

فردا اولین امتحانمه قد بز مش حسن بارم نیس

من شنبه بیوشیمی دارممممم هیچی بارم نیست🥲

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

وای این تعطیلیا منو بدبخت کرد

دقیقا از اول دی دیگه تعطیل بودیم🥲شنبه اولین روز بعد اینهمه وقته

کدوم دانشگاهین ؟ از کجا می دونین محازی نمیشه ؟

آزادم(تو تهران).حدسم بر اینه مطمئن نیستم

اگه آزاد خراسان هستید که مجازی میشه در غیر این صورت بخونید که مجازی نمیشه...

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

منم آزادم تهران . دانشگاهتون چیزی اعلام نکردن ؟

نه هیچی منتظرن همچنان ببینن بالا دستیا راجب تهران چی میگن

آزادم(تو تهران).حدسم بر اینه مطمئن نیستم

میشه

آزادها مجازی میشه

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻