2777
2789
عنوان

چی بخورم وزن بچم بره بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست
اصلا به این چیزا نیست واقعا میوه زیاد بخور اجیل و سام و نهار و صبحانه کامل بیشتر به ژنتیکه به سونو ه ...

من آمپول ریه هم زدم که دستگاه نره فقط تنها کار اینه وزنشو ببر م بالا  وگرنه شیاف آمپول واسپرین و ساشه منیزیم  هرچی لازمه دکتر بهم داده

خرماشب با شیرموز میخورم دوتا

نوش جان 

هلیم هم بخور

گوشت کبابی رو زیاد شنیدم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

بسلامتی باشه برای شما انشاالله سلامت بغلت بگیری منم طبیعی میارم 

میگم کاش وزنش زیاد نشه 

سخت میشه زایمان 🤕

البته برا ما تا چهل هفته می مونه که دوست ندارم بمونن

معجزه شکر گزاری...

اگه الان ۲ کیلو می‌بود خوب بود . ولی ۱۷۰۰ بود مثلا تا ۳۴ هفته هم میتونستم طاقت بیارم میشد ۲۶۰۰

نگران نباش استرس خودش سمه 

استراحت مطلق کن به معنای واقعی کلمه بخور و بخواب فقط برای دستشویی و وضو اینا بلند شو حمام هم ترجیحا کوتاه برو اونم میری نشسته رو صندلی پلاستیکی با آب ولرم 

مرتب خوراکی مفید بخور 

خدا در قرآن هم فرایند جنین گفته آخرش گفته گوشت به استخوان چسباندیم یعنی وزن گیری نوزاد ماه آخره 

تپل میشه نگران نباش

بسلامتی باشه برای شما انشاالله سلامت بغلت بگیری منم طبیعی میارم میگم کاش وزنش زیاد نشه سخت میشه زایم ...

خوشبحالت من دوست دارن ۴۰ زایمان کنم ولی دیشب از درد زایشگاه بودم  ماما گف برسی به ۳۷ عالیه اما گف معلومه نمیرسی 🥺 ۳ کیلو بشه خوبه 

نگران نباش استرس خودش سمه استراحت مطلق کن به معنای واقعی کلمه بخور و بخواب فقط برای دستشویی و وضو ای ...

اره اما من به ماه ۹ میرسم زایمان میکنم قبلی هم همینجور شدم تازه اصلا درد نداشتم .

استراحتم مادرم پیشمه

منم قندم می افته نصف شب حالم بد میشه حالت غش بهم دست میده بیدار میشم یه چیز پیدا میکنم میخورم

من شیر موز درست میکنم تو یخچال بلند میشم میخورم . تازگیا آخه دکتر گف قندت پایینه یه چی بخور

خوشبحالت من دوست دارن ۴۰ زایمان کنم ولی دیشب از درد زایشگاه بودم ماما گف برسی به ۳۷ عالیه اما گف مع ...

درد داری چه جوری هست ؟

حالت درد پریود .؟

یک سره هست یا گاهی میگیره 

چه جوری هست 

من دیروز امشب درد می گرفت طولانی بعد ول می کرد

معجزه شکر گزاری...