2777
2789
عنوان

چی بخورم وزن بچم بره بالا

138 بازدید | 28 پست

خانما من ۳۲ هفتم  سابقه زایمان زودرس دارم .

لطفا هرچی میدونین بهم بگین برای وزن آخرین سونو ۳۱ هفته و۳ روز که وزنش ۱۷۶۰ بود دکتر گف کمه .

خیلی درد دارم و انقباض دارم احساس میکنم دارم به زایمان نزدیک میشم .

میخام وزنش حداقل ۲ ونیم باشه چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشت کبابی 

خرما 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اصلا به این چیزا نیست واقعا میوه زیاد بخور اجیل و سام و نهار و صبحانه کامل بیشتر به ژنتیکه به سونو هم اعتماد نکن لطفا به من روز زایمانم گفتن بچه ۲۱۰۰ شاید بره دستگاه اما ۳ کیلو بود

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

میخام صبحانه تخم مرغ آب‌پز بخورم بااینکه متنفرم دوتا بعدش میوه ولیدی میل 

ناهار شوهرمو بگم کباب کوبیده و دلستر برام 

عصر لیدی میل وبستنی ومیوه 

شام خوراک لوبیا یا عدسی با گوشت  ,ودلستر

آخرشب شیرموز وبادام وگردو وپسته  نصف شبم دکتر گف بیدارشو یه چیزی بخور چون قندم پایینه دوباره شیر موز  اینا خوبه ؟؟

وزن زیاد منجر به زایمان زود رس نشه آنوقت برات خطرناک باشه ؟!

منم وزن بچه ام پایین بود 

از این پودر های لیدی میل و تورمام با آب قاطی میکنن دکتر بهم داد مثل شیر خشکه 

آجیل 

گوشت خصوصا به صورت عصاره گیری یا کبابی پخته بشه

ماکارونی 

حبوبات خصوصا نخود 

اینا خوبه 

فقط در مصرف حبوبات مراعات کن

وزن زیاد منجر به زایمان زود رس نشه آنوقت برات خطرناک باشه ؟!منم وزن بچه ام پایین بود از این پودر های ...

اگه الان ۲ کیلو می‌بود خوب بود . ولی ۱۷۰۰ بود 

مثلا تا ۳۴ هفته هم میتونستم طاقت بیارم میشد ۲۶۰۰