2777
2789

یکی از شاگردام سر یک موضوع درسی بی دلیل و بی منطق بهم توهین کرد و خیلی منو رنجوند،انقدر حالمو بد کرده

بخدا من هیچ بی احترامی به هیچکس نکردم یا بدی در حقشون نکردم حتی تایم استراحت کلاسو گفتم نمیرم بمونم درسشونو تموم کنم اما اون زن با من اینجوری رفتار کرد،

منم دختری ام که روحیه و اعتماد بنفسم خیلی ضعیفه فوری حالم بد میشه گریم میگیره احساس غریبی بدبختی بیچارگی بد بودن ناکافی بودن مقصر بودن میکنم😭😭😭

از طرفی هم جواب ازمایشم مثبته مریضم و استرس دارم

کمکم میکنید حالم بهتر شه خیلی داغونم

درست صحبت نکنی مثل خودت برخورد میکنم حواست باشه.

عزیزم طرفی که شعور و فرهنگ یاد نگرفته از همون بدر تولد که نباید بهش اهمیت بدی چه برسه به اینکه چه حرفی زده 

پس بیخیال باش یا وقتی که توهین میکنند به خوبی جوابش رو بده که تو دلت نمونه 

من برای شما دعا میکنم انشالله بیماریتون هر چه زودتر به حق امام حسین شفا پیدا کنه 🙂❤

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم حتما دل نازکی داری .....آزمایش چی مثبت شده خدایی نکرده مریضی بدی که نداری

ارع خیلی ضعیفم و دل نازکم اصلا مناسب زندگی تو این دنیا و با این ادما نیستم😭😭😭ازمایش اچ پی وی داده بودم

عزیزم طرفی که شعور و فرهنگ یاد نگرفته از همون بدر تولد که نباید بهش اهمیت بدی چه برسه به اینکه چه حر ...

مرسی عزیزدلم ممنونم ازت انشالله خدا بهت تن سالم و دل شاد بده❤❤

ارع خیلی ضعیفم و دل نازکم اصلا مناسب زندگی تو این دنیا و با این ادما نیستم😭😭😭ازمایش اچ پی وی داده ...

معلمی یا استاد 

اون زن شاگردته؟

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

منم همینم همه از کنارم رد میشن و دلمو میشکنن 

دیگه هیچوقت به هیچ ادمی جز یه نفر اعتماد نکردم 

اون آدم شوهرم عزیزمه ❤️‍🩹✨️

هیچوقت یادم نمیره که به خاطر اتفاقاتی که برامون پیش اومد رفتیم یه مدت خونه مادر بزرگم زندگی کردیم 

به خاطر همین موضوع من یکسال مدرسه نرفتم خیلی اوفت کردم 

آخرش چی شد ها؟؟؟ 

بابا برگشت گفت کاش یه پسر داشتم ❤️‍🩹

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

اچ پی وی از کجا گرفتی ؟

ببخشید میتونید جواب ندید 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

باید سعی کنی قوی باشی میدونم سخته

من احتیاج دارم به وقوع یک معجزه احتیاج دارم به روئیدن یک گیاه در میان زمستان احتیاج دارم به طلوعیدن یک خورشید از پس این تاریکی من احتیاج دارم به تحولی عظیم، به امیدی عمیق ...به جهانی زیباتر عشقی شگرفتر حالی خوبتر ...من احتیاج دارم در پس اینهمه تلاش و خواستن معجزهای اتفاق بیفتد...