2777
2789
عنوان

متاهلا یه سوال دارم بیایید لطفا

337 بازدید | 55 پست

شمام هر زمان با همسرتون بخوایید از موضوعی که ناراحتتون کرده حرف بزنید و بخوایید حلش کنید همسرتون عصبی میشه؟ینی مثلا همسرتون یه رفتاری داشته که شما دلخورید و بخوایید ببینید دلیل اون رفتارش چیه و اونم عصبی بشه... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با اصول بگم نه ، بدون تحقیر و سرزنش 

اول از ویژگی ها و کارهای خوبی که می‌کنه و حالتو خوب می‌کنه بگو 

بعدش در مورد اون کاری که اذیت شدی فقط احساس خودت رو بگو (قلبم شکست که ....، ناراحت شدم که...)

بعدش انتظارت رو برای جبران بگو یا بگو انتظار دارم دفعه بعد اینطور رفتار کنی

آخرهم ازش تشکر کنم که خوب گوش داده

آره متاسفانه جالبه اصرار داره نذار ناراحتی تو دلت بمونه حرف بزن حرفم بزنی قاطی میکنه

والا من دیشب بهش میگم تو نمیخای زندگیت خوب باشه؟ یکم با حوصله تر رفتار کن باهام ولی عصبی میشه میگه برام مهم نیست زندگیم بهتر باشه یا نه فقط بحث نکن بامن

عصبی نمیشه ولی کلا گوش شنوا نداره، تا شروع کنم هی میگه خب حالا تموم شد؟ نمیذاره کامل حرفامو بزنم. ان ...

چرا همه مث همن این مردا ، منم کلی چیزا تو دلم مونده که اونقد وقتی گفتم دعوا کرده که نمیتونم همه چیو بگم بهش و ناراحتیام نصفش میمونه تو دلم همیشه

چرا همه مث همن این مردا ، منم کلی چیزا تو دلم مونده که اونقد وقتی گفتم دعوا کرده که نمیتونم همه چیو ...

از بس هیچی ندیدن و یاد نگرفتن، انقدر هم همیشه بهشون بها داده شده، که دنبال یادگیری نیستن و فکر میکنن همه کاراشون درسته‌. شما فکر کن من یه بار به همسرم گفتم من از این وضعیت راضی نیستم، به جای اینکه بگه خب دردت چیه، گفت زنا هیچ وقت راضی نیستن😐 

اگه با اصول بگم نه ، بدون تحقیر و سرزنش اول از ویژگی ها و کارهای خوبی که می‌کنه و حالتو خوب می‌کنه ب ...

وقتی میگم میشه حرف بزنیم؟ با حرص میگه بگو زود باش مقدمه چینی نکن زود بگو تمومش کن ، دیگه هر چی بخام بگمم میپره از ذهنم ، بعدم عزیزم توی دادگاه نشستیم که موقع حرف زدن سه ساعت باید برنامه ریزی کنیم ، من دیشب گفتم تازگیا یکم فاصله گرفتی ازم ، کمتر باهامی بعد شرو کرد با حرص حرف زدن ، وقتی طرفت با حرص جواب میده توام نمیتونی دیگه با مهربونی و فکر شده جواب بدی اون لحظه