شمام هر زمان با همسرتون بخوایید از موضوعی که ناراحتتون کرده حرف بزنید و بخوایید حلش کنید همسرتون عصبی میشه؟ینی مثلا همسرتون یه رفتاری داشته که شما دلخورید و بخوایید ببینید دلیل اون رفتارش چیه و اونم عصبی بشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه دوره بود نمیگفتم تااینکه هی زندگیمون بدتر شد بعدم خیانت کرد بعدم تا طلاق رفتیم و بعد قول داد خودشو درست میکنه و برگشتم و مشاوره رفتیمو بهترم شده بود ولی دیگه مشاوره نیومد و بازم شد مث قبل، میبینم همونه هیچ عوض نشده ... به چه امیدی بچه بیارم دیگه... اینکه همه اخلاقاش برمیگرده چطور اعتماد کنم که بازم خیانت نکنه
واای خیانتو نیستم هیچ جوره نمیتونم تحمل کنم خط قرمز منه البته شوهرمم کلا سرمزاجه
خط قرمز منم بود ، خیلی ابراز پشیمونی کرد و کلی اخلاقشو تغییر داده بود و قرار بود شرایط خونه زندگیمونم عوض کنه که برگشتم ولی خب هیچیو عوض نکرد همش حرف بود... الانم فعلا یه مدت موندم تا به درامد برسم تا اونموقع ببینم به گفته هاش عمل میکنه یا نه