2777
2789
عنوان

متاهلا یه سوال دارم بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا قبلا میگفتم میگفت دوباره شروع کردی الان دیگه نای گفتن ندارم

منم یه دوره بود نمیگفتم تااینکه هی زندگیمون بدتر شد بعدم خیانت کرد بعدم تا طلاق رفتیم و بعد قول داد خودشو درست میکنه و برگشتم و مشاوره رفتیمو بهترم شده بود ولی دیگه مشاوره نیومد و بازم شد مث قبل، میبینم همونه هیچ عوض نشده ... به چه امیدی بچه بیارم دیگه... اینکه همه اخلاقاش برمیگرده چطور اعتماد کنم که بازم خیانت نکنه

از بس هیچی ندیدن و یاد نگرفتن، انقدر هم همیشه بهشون بها داده شده، که دنبال یادگیری نیستن و فکر میکنن ...

فک میکردم فقط همسر منه که اینطوره... الان میبینم همشون همینن

بنظرم اگه در فرصت مناسب و با لحن مناسب بگی عصبی نمیشه!

در مورد خودم اسولا همسرم خیلی با ارانش ت کمتر عصبی میشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ینی گوش میده به حرفت؟نمیگه بسه بحث نکن حوصله ندارمو ازین حرفا؟

مطمینی در جای درست اعتراضتو نشون میدی؟؟

واای خیانتو نیستم هیچ جوره نمیتونم تحمل کنم خط قرمز منه البته شوهرمم کلا سرمزاجه

خط قرمز منم بود ، خیلی ابراز پشیمونی کرد و کلی اخلاقشو تغییر داده بود و قرار بود شرایط خونه زندگیمونم عوض کنه که برگشتم ولی خب هیچیو عوض نکرد همش حرف بود... الانم فعلا یه مدت موندم تا به درامد برسم تا اونموقع ببینم به گفته هاش عمل میکنه یا نه

وقتی میگم میشه حرف بزنیم؟ با حرص میگه بگو زود باش مقدمه چینی نکن زود بگو تمومش کن ، دیگه هر چی بخام ...

با جمله درستی شروع نمیکنی گلم