2777
2789
عنوان

برای خواهرم همیشه ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 56 پست
اگه از پسر مطمئن هستین میتونین اول باهاش صحبت کنین که مثلاً خواهرم تو ازدواج آدم سختی هست ،حتی اگه م ...

انشالله که بشه من باز به این خواستگار گفتم که فرصت بده نمیدونم چی میشه میترسم برای اون خواستگار هم گناه باشه بعد چن بار باز بگه منفی 

خدا هست و این کافیست 

انشالله که بشه من باز به این خواستگار گفتم که فرصت بده نمیدونم چی میشه میترسم برای اون خواستگار هم گ ...

این دوست پسرشو کاش همون اول که دوست شده بود می‌رفتی از نزدیک می‌دیدی با پسره صحبت میکردی که اگه قراره یه روزی بری و جدی نیستی همین اول کاری برو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز خوبه حرف دلشو ب شما و مامانت میزنه . من تو چنین شرایطی بودم ولی کسیو نداشتم بگم بهش حتی این سایتم نداشتم خیلی دوران بدی بود 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
انشالله که بشه من باز به این خواستگار گفتم که فرصت بده نمیدونم چی میشه میترسم برای اون خواستگار هم گ ...

ببین بنظرم ممکنه حرفتون رو گوش بده ولی بزودی پشیمون میشه .. و برای شما این ماجرا دردسر ساز میشه

ببین بنظرم ممکنه حرفتون رو گوش بده ولی بزودی پشیمون میشه .. و برای شما این ماجرا دردسر ساز میشه

آره اینم هست باورت میشه ما کلا از وقتی مجرد بودم آرزوی یه مسافرت خانوادگی یا سفر خانوادگی تو دلم موند خواهرم دو سال از من بزرگتر هست ولی همیشه من براش بزرگتری میکنم 

خدا هست و این کافیست 

این دوست پسرشو کاش همون اول که دوست شده بود می‌رفتی از نزدیک می‌دیدی با پسره صحبت میکردی که اگه قرار ...

وقتی با کسی آشنا میشه نمیگه و پنهان میکنه وقتی رفت میاد سراغ من

خدا هست و این کافیست 

آره اینم هست باورت میشه ما کلا از وقتی مجرد بودم آرزوی یه مسافرت خانوادگی یا سفر خانوادگی تو دلم مون ...

میدونم عزیزم درکت میکنم منم همچین مشکلاتی داشتم با خانواده م تنهاااا راه حلش مشاورس.. واقعا جدی بگیرید  وگرنه مستقیم یا غیر مستقیم شما هم آسیب می‌بینید ایشالله ک مشکلتون حل بشه🩵

ولش کنید کاری به کارش نداشته باشین

قرار نیست که همه ازدواج کنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
دقیقا دیگه جون به لب شدم من یکی از دستش

جدی بگو بگو ازیک سن به بعد دیگه برات خواستگار نمیاد مطمعن باش حالا یا بشین گریه کن یاتااخر عمرت گریه کن همیشه هم افراد خونه باهاتتاینطوررفتار نمیکنن بعدا سرکوفت میزنن میگن ببین چقدر بهت گفتیم وگوش نکردی

ده بار رو فرضی گفتم گلم خواهرم چهار بار شدید عاشق شده و مثلا بار اول عاشق شده چند سال بخاطرش گریه کر ...

ببخشید خواهر شما با این اوصاف ازدواج نکنه بهتره. دختر 35 ساله و گریه و اینهمه بی منطق!

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

اخرین خواستگارش کی‌بود بگید دوباره بیاد

دیروز بود که نذاشت خواستگار حرف بزنه قشنگ همون اول گفت نه 

نمیشه به خواستگار گفت ولی من گفتم هنوز تو یه جلسه نمیشه که البته همون اول نه بگه بهتر میترسم بعد چند جلسه بگه نه مشکل بشه چون بعد خواستگار هم گفت آخيش اینم رفت راحت شدم برام دردسر شده بود مامان هی میگفت بیان 

خدا هست و این کافیست