2777
2789
عنوان

برای خواهرم همیشه ناراحتم

1096 بازدید | 56 پست

بچه ها من خواهرم الان ۳۵ سالش شده ولی همیشه عاشق آدمهایی میشه که پا پیش نمیزارن یعنی فقط دوست میشن خواهرم خودش خواستگار مناسب برلش میاد ولی بخاطر اون فرودهایی که دوس شده جواب منفی میده دیروز یه خواستگار داشت باز جواب منفی داد بخاطر اینکه دو سال بود با یه نفر آشنا شده بود که الان تقریبا بی دلیل از عید غیبش زده اینم هر روز داره گریه میکنه میگم اون دیگه رفته ولی شب و روزش شده گریه و منم واقعا هر روز میاد پیشم گریه میکنه خوب خواهرم غصه اش رو میخورم اینبار اولش نیست تا حالا به نظرم ده بار اینطوری عاشق شده و هر بار شکست خورده. قبلا خیلی تلاش کردم ببرم روانشناس و اینا نیومد ولی واقعا دیگه کل خانواده رو عاصی کرده مامانم میگه چرا وقتی قصد ازدواج داری خوب خواستگار مناسب اومده نه میگی به پارسال دوست پسر عموم اومده بودن خواستگاری بهشون سلام نکرد با یه دست لباس کهنه و چشمهای گریان اومد نشست پیش خواستگارها یعنی آب وی پسرعموم هم رفت گفتیم خوب نه میگی ولی اینطور نکن دیگه. ولی واقعا مامانم و داداشم هم گریه میکنه مامانم میگه این دختر همیشه خدا در حال گریه هست اصلا هیچ سفری یا مهمانی نمیاد. خیلی زود وابسته میشه و ضربه میبینی ولی باز هم عاشق میشه 

خدا هست و این کافیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مشکل از ابجیته هاامگه ادم ۱۰ بار عاشق میشه

ده بار رو فرضی گفتم گلم خواهرم چهار بار شدید عاشق شده و مثلا بار اول عاشق شده چند سال بخاطرش گریه کرده و دیگه هیچ کس رو نپذیرفته و کل خانواده رو نابود یعنی وقتی ناراحته اونقدر من یکی عذاب میبینم همش پیام میده وای من دارم میمیرم دارم از دلتنگی خفه میشن 

خدا هست و این کافیست 

چقدر ساده وقنی خواستکار میاد خب بره دبگ

مامانم میگه یا وقتی قصد ازدواج نداری خوب تو بیرون هم آشنا نشو وقتی داری خوب این خواستگار هم مثل همون افراد بیرون قبول کن ده وقتی خانواده تحقیق میکنن و از هر لحاظ به هم میان 

خدا هست و این کافیست 

یاد فیلم من و شارمین افتادم. براش بذار ببینه آخرش بگو تنها فرقتون اینه تو اسمش رو انتخاب نکردی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.