2777
2789
عنوان

برای خواهرم همیشه ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 56 پست
ولش کنید کاری به کارش نداشته باشینقرار نیست که همه ازدواج کنن

آخه مامان منم همین رو میگه 

میگه نمیخای ازدواج کنی بشین سرجات دیگه با کسی وارد رابطه نشو تمام. عادی زندگیت رو بکن 

خدا هست و این کافیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ازدواج كني ان شاالله به زودي ميبينه تنها موند شايد نظرش عوض شه ؟ اجازه ازدواج داري شما ؟ يعني قب ...

عزیزم من بیست وچند سالگی ازدواج کردم و بچه دارم 

خدا هست و این کافیست 

عه خوشبخت باشی عزیزم پس اخلاقش اینه و‌خیلی سخته این مدلی دوست بودن رو‌به ازدواج ترجیح میده

ما رو عاصی کرده واقعا و خسته خدا به دادمون برسه 

ممنون عزیزم

خدا هست و این کافیست 

آخه مامان منم همین رو میگه میگه نمیخای ازدواج کنی بشین سرجات دیگه با کسی وارد رابطه نشو تمام. عادی ز ...

ببین خواهرت احتمالا میلی به ازدواج نداره 

ولی رابطه اون حس تنهایی رو برطرف میکنه برای همین نمیتونه وارد رابطه نشه. 

اینو به خودش نگو ولی احتمالا  پسر هایی که باهاش میرن توی رابطه  برای ازدواج دنبال دختر های 20 ساله هستن برای همین جلو نمیان 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
مامانم میگه یا وقتی قصد ازدواج نداری خوب تو بیرون هم آشنا نشو وقتی داری خوب این خواستگار هم مثل همون ...

چقد شما بافرهنگین.دوست دختر و دوست پسر داشته باشین عادیه...ما اگه ی پسر از کنارمون رد میشد قید سرمون را باید میزدیم.جرات نداشتیم اسم پسر بیاریم.

منم نمیخواستم ولی متاسفانه ازدواجم سنتی بود و به شدت پشیمون چون اونی که تو‌دل هم‌بودیمو‌هنوز تو‌دلم ...

نمی شد یکم صبر کنی تا با عشقت ازدواج کنی ؟ 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی