2777
2789
عنوان

برای خواهرم همیشه ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 56 پست

یا خدااا

من با نصف سن خواهرت بعد اینکه دو سه بار این اتفاق برام افتاد دیگه به اجبار قیدشو زدم

چطوری خواهرت هنوز بعد 10 بار می تونه؟؟

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

کاش خواستگار مناسب رو بهش بگین در قالب دوست بره با خواهرت دوست بشه،چون احساس میکنم دوست نداره سنتی ا ...

اخه نمیشه به خواستار گفت من دیروز باهاشون رفتم کافی‌شاپ من جدا نشستم اونا هم با هم حرفاشون رو بزنن خواهرم همون اول گفت جواب من منفیه اونم هنگ کرد واقعا 

خدا هست و این کافیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدااامن با نصف سن خواهرت بعد اینکه دو سه بار این اتفاق برام افتاد دیگه به اجبار قیدشو زدمچطوری خو ...

ده بار رو فرضی گفتم گلم دقیق چهار بار هست ولی اون چهار بار تقریبا هر بار که کات شده این دیگه ما رو نابود کرده و اون افراد هم مناسب ازدواج نیستن 

خدا هست و این کافیست 

مامانم میگه یا وقتی قصد ازدواج نداری خوب تو بیرون هم آشنا نشو وقتی داری خوب این خواستگار هم مثل همون ...

باهاش حرف بزنید بزار بفهمه سنش بالاتر شه دیک خواسنکارم نمیاد 

اخه نمیشه به خواستار گفت من دیروز باهاشون رفتم کافی‌شاپ من جدا نشستم اونا هم با هم حرفاشون رو بزنن خ ...

شمشیرو از رو بسته 

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

بنظرم باید مشاور باهاشون حرف بزنه چون اینجوری ک متوجه شدم اصلا کارشون منطقی نیست با توجه به سنش 

نمیدونم شاید افسردگی یا مورد دیگه ای باشه 

شما هرچقدر باهاش صحبت کنید هم فایده نداره 

اگرم نمیاد شما از طرف خودتون برید صحبت کنید و راهنمایی بگیرید ولی درنهایتش خودش باید بره 

زیادی بهش بها دادید لووس شده یه مدت کلا محل نذارید و بگید پیش ما گریه نکن چه معنی داره به خاطر دوس ...

فقط پیش من گریه میکنه تو خونه تو اتاقش میمونه فقط میره سرکار و میاد و غذا هم در حد کم میخوره که قشنگ همه می‌فهمن خانوم غمگینه خوب کل خانواده اینجور ناراحت میشه ولی هر روز از سر کار میاد پیش من یا زنگ میزنه و گریه میکنه 

خدا هست و این کافیست 

بنظرم باید مشاور باهاشون حرف بزنه چون اینجوری ک متوجه شدم اصلا کارشون منطقی نیست با توجه به سنش نمید ...

قبلا دوبار رفتم من گفت باید خودش بیاد 

خدا هست و این کافیست 

اخه نمیشه به خواستار گفت من دیروز باهاشون رفتم کافی‌شاپ من جدا نشستم اونا هم با هم حرفاشون رو بزنن خ ...

اگه از پسر مطمئن هستین میتونین اول باهاش صحبت 

کنین که مثلاً خواهرم تو ازدواج آدم سختی هست ،حتی اگه مخالفت کرد یه کم بیشتر بهش زمان بدین ،سه چهار بار برن بیرون خواهرت عاشق میشه باور کن،بار دوم دیگه تنها برن