2777
2789
عنوان

مشکل دخترم با خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 82 پست
چه دختر بی ادبی

اتفاقا ایتجا خاله بی ادبه عزیزم که بچه رو درک نمیکنه و باهاش بازی راه میندازه الان که دیگه همه میدونن نوجونی سن حساسیه باید یکم بیشتر مراعات کنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه باید با دخترت حرف بزنی حساسیت شو کم کنی اونم مستقیم رک بگی بهش ک اشتباه از سمت خواهرت هست باید بگ ...

عزیزم بچه نیست درست ولی ادم بالغ هم ب حساب نمیاد!!!اگرم به نظر شما این سن بچه نیست پس حتما غرور هم داره تو اون سن وقتی میاد احترام میزاره به بزرگتر از خودش و سلام میکنه طرف جواب سلام نمیده به غرورش برمیخوره نمیخوره؟احترام یچیز دو طرفه است هر دو طرف باید شعورشون برسه که احترام همدیگرو حفظ کنن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز جایی دعوت بودیم خواهرم هم بود گفتم نریم دخترم قبول نکرد از وقتی برگشتیم همش به خواهرم نفرین می ...

فک کنم دختر شمام یکم مشکل داره عزیزم که انقد همه چیو به خودش میگیره بهش یاد بده وقتی مستقیم چیزی بهش نگفتن ینی با اون نیستن انقد به خودش نگیره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من خاله ام از مامانم ده سال بزرگتره ولی انقدررر حسوده انقدر من و با دخترش مقایسه کرد که رابطه ما رو ...

وای خاله منم دقیقا همین بود با این تفاوت که اول خودشو میومد خوب جا میزد ولی بعد کخ شو می‌ریخت مثلا من فقط دخترخالم هم سن من بود و داداشم ما باهم بازی میکردیم اگه منو راه نمیدادن یه گوشه میشستم میرفت منم می‌برد میگفت باهاش بازی کنین ولی اگه میدید لباس من شیک تر از لباس دخترشه حسابی کفری میشد یا سره قد چقد منو مسخره کردن گفتن تو دورغ میگی که سنت بیشتره اگه راست میگفتی قدت باید بلند تر بود یا سره یه سفره پاک کردن نمیدونی چقد فخرفروشی می‌کرد با دخترش جلو مامانم 🤦‍♀️یه بار 6 سالم بود بهش گفتم خاله من دارم میرم کلاس اول بعد همچین سریع برگشت گفت خب دختره منم داره میره مهد 

یه بارم وسط بازی با دخترخالم مثلا داشتیم به خونه هامون زنگ میزدیم یه دفه دخترخالم به مامانش گفت مامان شماره خونه مون چنده مامانش شمرده شمرده بهش گفت بعد من پرسیدم برگشت گفت سیصد و فلان... سختش کرد که من قاطی کنم 🤦‍♀️یا یه بارم وقتی بزرگتر شدیم 12 13 سالمون بود از صبحش دوتایی کلی کار کردیم خالم اومد تو اتاق جلو من دخترشو ماساژ داد کلی قربون صدقه ش رفت بعدم رفت به من یه تعارفم نزد که منم ماساژ بده 🤦‍♀️و..... 

الانم همینه هنوزم خودشو خوب میگیره ولی بعد اینجوری ضربه شو میزنه متاسفانه مامانم متوجه نمیشه ولی من اصلا دلم باهاش صاف نمیشه دیگه 

بخاطر همین خالم نتونستم مراسم عقدی هم بگیرم 🤦‍♀️بعد دقیقا خودش برا دخترش همین کاریو کرد که من گفتم برا من بکنن... 

بی شک همچین خاله هایی مریض روانی هستن

بخدا من تازه ازدواج کرده بودم مراسم جهاز کشون و جهاز دیدن و اینا رو انجام ندادم که کسی جهازمو نبینه فک کن 3 ماه تمام داشت بهم میگفت همش میخوام بیام خونه تو ببینم مامانم و بقیه خاله هامم خیلی گفتن دیگه بخاطر اونا دعوت کردم عصرونه بیان اول که خیلی دیر اومد بعدم هنوز لباساشو عوض نکرده بود از آشپزخونه م اومد همه رو باز کرد نگاه کرد میخواست کمد و کشو لباسامم دقیق نگاه کنه نزاشتم گفتم لباسه دیگه چیزی نیست دقیق همه جی وجب به وجب متر کرد نگاه کرد اعصابمو بهم ریخت 

ینی نیومد عین آدم بشینه سره جاش بعنوان مهمون که ازش پذیرایی کنم 

بخدا من تازه ازدواج کرده بودم مراسم جهاز کشون و جهاز دیدن و اینا رو انجام ندادم که کسی جهازمو نبینه ...

درکت میکنم،اینکه هم دشمنته هم دائم تو زندگیت سر میکشه سخته

بارها حرف زدم.من خواهر دیگه هم دارم ولی دخترم از این خالش متنفر شده،مجبورم تا یه مدت رابطمون رو محدو ...

اها پس درگیر استرس ها واضطراب هم هست دخترتون ،اره محدود کن 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.