2777
2789
عنوان

مشکل دخترم با خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 82 پست
اره جزئی گفتم ولی خب خواهرم از اوناست که بخواد یکی رو نابود کنه همه ی تلاشش رو میکنه،ولی خوبیایی هم ...

چون بخاطر همی خیلی خیلی جزیی گفتی نمیشه مبنا سطح رفتاریش درنظر گرفت یکم هم بچه داره اینم جای فکر داره ک لابد قیاس ها دوتا زندگی داره یا کلا انگار باخودت مشکل داره ولی بروز شو اورده رو دخترت

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون بخاطر همی خیلی خیلی جزیی گفتی نمیشه مبنا سطح رفتاریش درنظر گرفت یکم هم بچه داره اینم جای فکر دار ...

باید یه مدت رفت و امدمون رو کم کنم بلکه حساسیتاشون کم بشه هر دو طرف

از این به بعد یکم رابطه هاشون رو محدود میکنم ببینم فرقی میکنه

شما بیشتر سعی کن مواقعی که دخترت مدرسه است یا کلاسی جایی میره با خواهرت حرف بزنی و بری بیرون 

کلا کنترل کن 

اگر درست خونده باشم افسردگی داره ممکنه دلیلیش همون باشه باهاش برید مشاوره در این خصوص

پستاتونو همشو خوندم اون یه دختر تقریبا تو سن و سال دختر شما داره و الان احساس رقابت داره با دخترتون دیگه تصمیم بتوخودتونه محدود نکنید روابطو رابطشون بدتررمیشه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

باید یه مدت رفت و امدمون رو کم کنم بلکه حساسیتاشون کم بشه هر دو طرف

خب نه فاصله روابطی کنی باهاش بدتر میشه چون یک خصوصیت شو گفتی کینه دوزی فعاله واسش 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

راه حلش اینه ک ارتباطتو کمتر کنی یا جاهایی ک میدونی خاهرت هست دخترتو نبری در ضمن نسل قدیم با نسل زد هیچوقت کنار نمیان منم جریانو نمیدونم اونا هم تقصیر خودشون نیست یسزی افکار و عقاید قدیمی دارن احتمالا یا توقعای زیادی دارن ولی اولویت تو باید خانواده ای باشه که تشکیل دادی مطمعن باش اونم جای تو بود اولویتش بچه ی خودش بود نه تو 

پستاتونو همشو خوندم اون یه دختر تقریبا تو سن و سال دختر شما داره و الان احساس رقابت داره با دخترتون ...

اره فاصله گرفتن روابطش با خواهرش کلا بدتر میشه چون خواهرشون دلش از اسی پر هست یا دلش از دخترش حس رقابت و قیاس پیش میاره

اره فاصله گرفتن روابطش با خواهرش کلا بدتر میشه چون خواهرشون دلش از اسی پر هست یا دلش از دخترش حس رقا ...

دقیقا از زن ۴۲ ساله انتظار میره عاقلانه تررفتار کنه نه انقدر خاله زنکانه اونم با کی؟؟؟ با دختر بچه ی ۱۶ ساله

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

اره فاصله گرفتن روابطش با خواهرش کلا بدتر میشه چون خواهرشون دلش از اسی پر هست یا دلش از دخترش حس رقا ...

اخه بیشتر خواهرم مقصره،مثلا به هم میرسن دخترم سلام میده خواهرم جوابش رو نمیده

البته مطمئن نبودم ولی الان دومین باره که دخترم تاکید داره سلام دادم جوابم رو نداد

دقیقا،اگه خواهرمم باشه اولویتش دخترشه

اره عزیزم قطعا همینطوره در ضمن دخترت الان تو سن خیلی حساسیه و ب حمایت و توجه پدر و مادر نیاز داره اگه الان پشتش نباشی ممکنه ازت ب دل بگیره و فراموش نکنه در کل ی جوری رفتار کن که نه سیخ بسوزه نه کباب

اگه محدود نکنم دخترم آسیب میبینه

نه باید با دخترت حرف بزنی حساسیت شو کم کنی اونم مستقیم رک بگی بهش ک اشتباه از سمت خواهرت هست باید بگی مثلا اره حرفا خاله تو جدی نگیر مهم منم ک مامانتم ، چون سنی هم رسیده بالغی داره دختر بچه نیس  ،چون حرف زدن با خواهرت بی فایده علت واقعی نمیگه بهانه نقص ها میگه