2777
2789
عنوان

بچم را برد

163 بازدید | 3 پست

دوستای خوبم میشه به لحظه بیاید
کسایی که در جریان زندگی من هستید من دوتا دختر دارم دوسال پیش شوهرم خیانت کرد سه ماه رفتم قهر بخاطر دخترم برگشتم چندماهی شوهرم خوب بود تا ناخواسته باردار شدم دوباره کم کم شروع کرد شنبه تا چهارشنبه که خونمونیم خب شب ها خسته میاد از سرکار آخر هفته ها دو روز بیکاره اونا فقط باید با دوستاش باشه حتی شب ها هم پیش اون ها می‌خوابه حتی پارسال فهمیدم با همکار مردش در ارتباط بوده چند روز پیش من اومدم شهرستان شب من را گذاشت رفت تا صبح پیش دوستاش فرداش دوباره همین وضع بشدت رفیق باز کفتربازه تنها نقطه قوتش پولشه امروز هم داشت میرفت خونه مامانش گفت میای گفتم نه گفت پس بچم را میبرم میدونه چقدر بدم میاد بدون من بچم را جایی ببره  چون خونه مامانش دوره شب باید بمونه بعدم پر پسرعمه هاشه من میترسم گفتم نه اگر بردی بخدا دیگه این زندگی تمومه چندبار گفتم اما به راحتی بچه را برداشت برد تورا خدا جای من باشید چیکار میکنید

نیلوفر هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مگه خدا نمیگه اگه از چیزی نگرانی به من یسپر و اگه سپردی خاطر جمع باش

تو هم هر موقع نگران  هر چیزی هستی یا نگران بچه هاتی براشون آیت الکرسی بخون و بگو خدایا دخترمو به تو سپردم خودت حافظش باش از نظر جسمی  ذهنی روحی

و دیگه خاطر جمع باش و بهش فکر نکن که شک نیفته توی دلت

و بدون  خدا به امانتش که خیانت نمیکنه و خودش حواسش هست 

من همیشه برای هر مساله ای میگم (خدایا من این بار را به تو میسپارم و خود را رها میکنم)

بارها معجزه این جمله رو دیدم

آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤