2777
2789
عنوان

اگه هیچکس تحویلتون نگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 80 پست
متنفر شدم ااز خودم که تو این خورده پسر سالار به دنیا اومدم شدم کنیزشون که آدم حسابم نمیکنن دارم خفه ...

در کنار این کارایی ک مجبوری انجام بدی

اگ میتونی هنری کاری یاد بگیر ک بعدا بتونی مستقل بشی

باهاشون سرسنگین شو و محلشون نده

اگ اومدن طرفت بازم محل نده

یه تغیبراتی تو رفتارت انجام بده

ن اینکه داد بزنی و بدرفتاری کنی .جوری رفتار کن انگار مهم نیستن و نمیبینیشون...خودتو سرگرم خودت و استعدادات کن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

حتی اعتماد بنفس بلند حرف زدن رو هم ازم گرفتن.

الهی قربونت برم تو تنها نیستی ولی میتونی کنار بیای باهاش کتاب تقویت عزت نفس و بگیر خودتو رشد بده تو لایق بهترین ها هستی خودتم دوست داشته باش بهتر از خودت واسه خودت وجود نداره این جمله اخرم عجیب بود ولی حقیقت 😂❤️

اره اما خودشون اعتماد بنفسمو ازم گرفتن

پیششون مقتدر و صاف وایسا

ارتباط چشمی مستقیم برقرار کن و رسا صحبت کن

اگه سلام نکردن تو هم سلام نکن

نیاز نیست حتما سلام کنی

وقتی اومدن و فکر کردی قرار نیست بهت سلام کنن خودتو سرگرم یه کاری کن که سلام نکنی

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

باید رو عزت نفس، زبان بدن و فن بیانت کار کنی یواش یواش تغییرتو حس میکنن و خودشونو جمع میکنن

منم خیلی به این چیزا علاقه دارم

منبعی دارین؟

مثل کتاب یا چنل یوتیوبی...

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

عزیزم خودتو پایین گرفتی که سوارت میشند. به اندازه خودت کار کن ارایش کن لباس خوب بپوش و به افرادی که تحویلت نمیگیرن محل نزار. ببین هر می بیشتر کار کنی اونا وقیح تر میشن مثلا من مدام خونه مادربزرگم کار میکردم چند بار بعد دیدم به محض ایجاد کار خاله م و دختراش خودشونو به اون راه میزدن. ادم از کار کردن نمیمیره از زرنگی اونا و حس بی احترامی رنج میکشه

عزیزم خودتو پایین گرفتی که سوارت میشند. به اندازه خودت کار کن ارایش کن لباس خوب بپوش و به افرادی که ...

پشت سرم حرف میزنن مامانمو پر میکنن که چرا امروز اینجوری شده دخترت تنبل شده پروش نکن

مجبورم .

کاشحداقل میدونستم که چه بدی درحقشون کردم جز اینکه دختر شدم تو خوانواده پسر سالار

پس یکاری کن

تو جمعشون ک میری سرتو بگیر بالا خوب تیپ بزن و نگاهشون هم نکن بجز عده ای ک جوابتو میدن بعد یمدت میفهمن

یا مث ملکه راه برو یا جوری راه برو ک انگار برات مهم نیس ملکه کیه!