2777
2789
عنوان

مهریه همگی بیاین نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 119 پست
تعریفتون از موقعیت عالی برای بچه دار شدن چیه؟

احتمالا منظورش اینه همسرت بشناسی ببینی واقعا میتونی باهاش زندگی کنی و شرایط زندگی از لحاظ مالی و روانی برای بچه تامین کنی

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

😂😂😂😂

والا بخدا 

این دوره زمونه هر پسری که ۵۰۰ تا سکه مهریه کنه احمقه 

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم⁦{...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره می‌تونه قبول نکنه اما این دنیا فرار کنه اون دنیا رو چکار می‌کنه . حتما خانوادت پشتت نیستن؟

اکثر مردا نمیدن خیالت راحت انقدر هم قانون بهشون کمک میکنه 

نه نیستن

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

فکر کن داداشت قراره این مهریه بده یا پسرت در اینده

داداشم  جونشم بده واسه زنش 

اشیه ک خودش میخوره 

یا پسرم بی جا کنه مهریه ای بزاره ک نخواد بده یا توانشو نداشته باشه   دختر مردم اسکل  خواستهای ما نیست   ما هم باید اندازه  قد و قوار خودمون گل بچینیم از خونه مردم  ن ک ببخشید معذرت میخوام گدا بره دختر شاه بگیره بعد بکه بدبختم ندارم بدم   بیجا کرد میرفت هم قد قواره و لول خودش میگرفت 

احتمالا منظورش اینه همسرت بشناسی ببینی واقعا میتونی باهاش زندگی کنی و شرایط زندگی از لحاظ مالی و روا ...

مرسی که جواب دادین🤝🏻

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

نه دیگه مثل اکثر آقایون همون اولش اموالشو زد به اسم خانوادش

احتمالا پسر اسی هم بعدا همه چیزش را به نام مادرش بزنه 

هنوز نوزاد است مادرش برای دخترها شمشیر را از رو بسته 

و با تمام دخترها دشمن شده

خدا به داد عروسش برسه

دیگه چشمش را روی حقیقت بسته که چرا دیگه مردم تو چادر و خونه ی کاهگلی زندگی نمی کنن

اومدن تو برج

چرا برای درمان پیش عطار نمیرن و میرن بیمارستان جراحی میشن

ولی قوانین ازدواج ما قدیمی مونده؟؟؟

تازه انتظار داره تا بیست سال دیگه هم تغییری ایجاد نشه

بره تو جلسه ی خواستگاری از پسرش دفاع کنه بگه ما مهریه نمیدیم

دردم از این است کاملا مشخص است علمی ندارهچون پسر داره دلسوز مردها شدهحقیقت اش خیلی از دخترهامون اگه ...

شما کاملا مشخصه حرف منو نمی‌فهمی فقط گارد گرفتی برای خودت عراجیف میبافی همه حرفات پر تناقضه با بحث منو شما قانون عوض نمیشه من اگه دخترم داشتم نظرم همین بود مهریه منطقی و شرایط ضمن عقد قبل بچه داری هم نظرم همین بود این افکاری که شما داری فمینیسم هم نداره 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

احتمالا پسر اسی هم بعدا همه چیزش را به نام مادرش بزنه هنوز نوزاد است مادرش برای دخترها شمشیر را از ر ...

خدا شفات بده همین

احتمالا پسر اسی هم بعدا همه چیزش را به نام مادرش بزنه هنوز نوزاد است مادرش برای دخترها شمشیر را از ر ...

والا از نظر من آقایون همیشه باید تو قرض و اینا باشن

یکم پول دستشون بیاد خیلیاشونو جو میگیره همسرشونو طلاق میدن

باز این مهریه یکم جلوشونو میگیره

والا از نظر من آقایون همیشه باید تو قرض و اینا باشنیکم پول دستشون بیاد خیلیاشونو جو میگیره همسرشونو ...

اگه پول دست شون بیاد بعید نیست تا حرف بزنی میگه مهریه تو میدم 😂😂 مهریه باید در حدی باشه که مرد نتونه این حرفو بزنه 

والا از نظر من آقایون همیشه باید تو قرض و اینا باشنیکم پول دستشون بیاد خیلیاشونو جو میگیره همسرشونو ...

میدونی مشکل مردم ایران چیه؟؟؟؟

فقط به منافع شخصی نگاه می کنن

مثلا حرف سهمیه بشه سهمیه دارها موافق هستن

مثلا پسر یک هیات علمی دامپزشکی ابرقو میاره با سهیمه ی پدرش تبدیل می کنه به پزشکی دانشگاه تهران 

اون میگه حقم است پدرم درس خونده

نمیگه اون پسر عشایر که به سختی درس خونده حق اون چی میشه؟؟

همه مون خودخواهیم

کل جامعه را در نظر نمی گیریم

تعریفتون از موقعیت عالی برای بچه دار شدن چیه؟

شما خانم فقط مادر شدن حس قشنگ تون نباشه یکی تو اوج دعوا ها و ناتفاهمی نا سازش ها باشوهرش بعد دور بری هاش مخصوصا مادرشوهر هاشون میگن خب بچه بیار خوب میشع!!! اخه یک خانم تو انتخاب اشتباهش درگیر نا تفاهمی ناسازشی ها از شوهرش گرفته تا جد اباد شوهرش بعد میان هی تو گوش اون خانمه میخونن راه حل مشکل سخت زندگیش طفل معصوم بیگناه بچه وارد یک عذاب های ساختگی شون دارن وارد میکنن !!!

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

شما خانم فقط مادر شدن حس قشنگ تون نباشه یکی تو اوج دعوا ها و ناتفاهمی نا سازش ها باشوهرش بعد دور بری ...

بله درست میفرمایید

مرسی که توضیح دادید

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️