2777
2789
عنوان

مهریه همگی بیاین نظرتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 119 پست
بعضی خانوما چه مذهبی،چه غیر مذهبی در همه صورت طرفدار مرد هستن.فقط حرفشون اینه،همین ی مهریه ک زن ازش ...

والا من طرفدار همه جانبه مرد نیستم فقط مخالف مهریه بالا ام همین

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

نمی فهمی چون هرگز کتاب قانون را نخوندیکلا چیزی نمی دونی یک چیزی شنیدی و تاپیک زدی

الان کتاب قانون چه ربطی به حرف های پر تناقض شما داره

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر تو عقد باشن،دختر بگه نمیدم.بعضی اینجورین‌.اعصابم بهم ریخت وقتی شنیدم

اهان چه عجیب باید راجبش تحقیق کنم

بعضی خانوما چه مذهبی،چه غیر مذهبی در همه صورت طرفدار مرد هستن.فقط حرفشون اینه،همین ی مهریه ک زن ازش ...

دردم از این است  کاملا مشخص است علمی نداره

چون پسر داره دلسوز مردها شده

حقیقت اش خیلی از دخترهامون اگه دقیق بدونن با ازدواج چه اختیاراتی را از دست میدن هرگز ازدواج نمی کنن

خود مقامات دخترهاشون را می فرستن اروپا با قوانین اروپا ازدواج کنن

حتی کلی از هم دوره ای های خودم سالهاست رفتن اروپا و آمریکا و کانادا فقط به خاطر قوانین بدوی ایران توی ازدواج و همه شون شوهرهای  اروپایی و آمریکایی دارند 

نخواستن تن به خواری و ذلت بدن

میتونه قبول نکنه و هیچ مردی هم نمیده مال من خیلی زیاده ولی چه فایده

اره می‌تونه قبول نکنه اما این دنیا فرار کنه اون دنیا رو چکار می‌کنه . 

حتما خانوادت پشتت نیستن؟

فقط دو نکته ای میگم سخت بگیرین یک ازدواج تونم فقط در سند ازدواج تون دو شرط حق طلاق و هرگونه ازدواج ...

تعریفتون از موقعیت عالی برای بچه دار شدن چیه؟

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

اینایی که دارن نظر میدن اغلب از فالوورای شیما کاتوزیان هستند حتما 😅😂

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم⁦{...

عزیزم من برا یکی از اطرافیانم دادگاه ار یک و نیم سال یه سکه تعیین کردهدختر خانم هم ۳ سال موند ۲ تا س ...

حتما هیچی به اسمش نبوده؟

اینایی که دارن نظر میدن اغلب از فالوورای شیما کاتوزیان هستند حتما 😅😂

😂😂😂😂

نظر شخصی خودمه و صرفا میخوام بیانش کنم

من بخوام ازدواج کنم

به اندازه تاریخ تولدم سکه میخوام واسه مهریه ام اما با شرط که ذکر شه 

اگر همسرم هر گونه ارتباط عاطفی یا جنسی با یکی دیگه داشته باشه کامل کامل باید پرداخت کنه و بعد طلاق

در غیر این صورت عین آدم زندگیمونو میکنیم، سر چیز دیگه خواستیم طلاق بگیریم به میزانی که دادگاه تعیین کنه میگیرم بقیش واسه خودش

نظر شخصی خودمه و صرفا میخوام بیانش کنممن بخوام ازدواج کنمبه اندازه تاریخ تولدم سکه میخوام واسه مهریه ...

👍🏻👍🏻👍🏻

نه دیگه مثل اکثر آقایون همون اولش اموالشو زد به اسم خانوادش

اهان زرنگ بوده