2777
2789
عنوان

منظورش از همین حرف چی بود

118 بازدید | 22 پست

به پارتنرم گفتم بریم بیرون خسته شدم همش تو خونم، گفت کمرم درد میکنه ماشینم ندارم باچی بریم پیاده؟

گفتم اره پیاده بریم فقط بریم 

گفت نمیشه گفتم همه رو ببین میرن بیرون فقط ما نمیریم شانس منه بعد گفت میتونی بری با یکی ک ببرتت بیرون😕یعنی چی این حرفش 

ینی اینکه بهت اهمیت نمیده

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا خسته و عصبیه یا خیلی بهش گیر میدییا سرش جای گرمه بهونه الکی میارهیا شعور حرف زدن نداره

خستس و حوصله بیرون و اینارو نداره

نه اینکه بامن کلا نه رفیق بازی میکنه نه با رفیقاش میره بیرون هرچی اصرار میکنم ک با رفیقاش بره میگه نه حوصله ندارم

و امروز برای اولین بار غر زدم که چرا بیرون نمیریم 

خستس و حوصله بیرون و اینارو ندارهنه اینکه بامن کلا نه رفیق بازی میکنه نه با رفیقاش میره بیرون هرچی ا ...

بپرس ببین مشکلش چیه احتمالا مشکلی داره که بهمش ریخته

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
همینا رفیقشون زنگ بزنن با ک ون لخت شلوار نپوشیده میدوان

متاسفانه یا خوشبختانه اصلا رفیق باز نیس بیرونم نمیره هرچی بهش میگم با رفیقات برو بیرون میگه نه من حوصله ندارم😐

۲۲ سالشه خودشو پیر میدونه

بپرس ببین مشکلش چیه احتمالا مشکلی داره که بهمش ریخته

مشکل که داره واسه خونه غصه میخوره داره خونه درست میکنه میگه باید الان آماده بود خونم زنم داشتم ولی میگه دیر شده 

ماشینم نداره اعصابش خورده هرجا میریم اسنپ میگیریم سخته 

مشکل که داره واسه خونه غصه میخوره داره خونه درست میکنه میگه باید الان آماده بود خونم زنم داشتم ولی م ...

پس فشار مالی داره همه مردا وقتی فشار مالی روشونه بداخلاق و کم حوصله میشن زندگی خیلی سخت شده

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..