maryam_mazani مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1283 عنوان منظورش از همین حرف چی بود 118 بازدید | 22 پست به پارتنرم گفتم بریم بیرون خسته شدم همش تو خونم، گفت کمرم درد میکنه ماشینم ندارم باچی بریم پیاده؟گفتم اره پیاده بریم فقط بریم گفت نمیشه گفتم همه رو ببین میرن بیرون فقط ما نمیریم شانس منه بعد گفت میتونی بری با یکی ک ببرتت بیرون😕یعنی چی این حرفش 1404/04/19 | 15:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babypanda عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 3864 ینی اینکه بهت اهمیت نمیده او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
شازده_کوچولو_روباه عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 1895 یا خسته و عصبیه یا خیلی بهش گیر میدییا سرش جای گرمه بهونه الکی میارهیا شعور حرف زدن نداره شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
maryam_mazani مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1283 یا خسته و عصبیه یا خیلی بهش گیر میدییا سرش جای گرمه بهونه الکی میارهیا شعور حرف زدن نداره خستس و حوصله بیرون و اینارو ندارهنه اینکه بامن کلا نه رفیق بازی میکنه نه با رفیقاش میره بیرون هرچی اصرار میکنم ک با رفیقاش بره میگه نه حوصله ندارمو امروز برای اولین بار غر زدم که چرا بیرون نمیریم
maryam_mazani مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1283 😂 میترسه اشنا ببینه، یا زن داره یا دوست دختر فاب. 😐😐اینارو از کجا در میارین بیرون میریم خانوادشم میدونن
maryam_mazani مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1283 زیاد دل نبند موندنی نیست چجوری با یه حرف ساده اینو میگین؟
شازده_کوچولو_روباه عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 1895 خستس و حوصله بیرون و اینارو ندارهنه اینکه بامن کلا نه رفیق بازی میکنه نه با رفیقاش میره بیرون هرچی ا ... بپرس ببین مشکلش چیه احتمالا مشکلی داره که بهمش ریخته شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
maryam_mazani مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1283 همینا رفیقشون زنگ بزنن با ک ون لخت شلوار نپوشیده میدوان متاسفانه یا خوشبختانه اصلا رفیق باز نیس بیرونم نمیره هرچی بهش میگم با رفیقات برو بیرون میگه نه من حوصله ندارم😐۲۲ سالشه خودشو پیر میدونه
maryam_mazani مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1283 غیر مستقیم گفت نمیخوادت چجوری با یه حرف زدن ساده اینو میگین؟
maryam_mazani مدیر استارتر عضویت: 1404/04/17 تعداد پست: 1283 بپرس ببین مشکلش چیه احتمالا مشکلی داره که بهمش ریخته مشکل که داره واسه خونه غصه میخوره داره خونه درست میکنه میگه باید الان آماده بود خونم زنم داشتم ولی میگه دیر شده ماشینم نداره اعصابش خورده هرجا میریم اسنپ میگیریم سخته
شازده_کوچولو_روباه عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 1895 مشکل که داره واسه خونه غصه میخوره داره خونه درست میکنه میگه باید الان آماده بود خونم زنم داشتم ولی م ... پس فشار مالی داره همه مردا وقتی فشار مالی روشونه بداخلاق و کم حوصله میشن زندگی خیلی سخت شده شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..