2777
2789
عنوان

منظورش از همین حرف چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 22 پست
پس فشار مالی داره همه مردا وقتی فشار مالی روشونه بداخلاق و کم حوصله میشن زندگی خیلی سخت شده

اره 

باید چیکارکنم بهش گیر ندم؟

آخه الان بیرون نمیریم ازدواجم کنیم دیگه هیجا نمیتونیم بریم 

احتمالا منظورش این بوده که چون خودش نمیتونه بیرون بره، احساس می‌کنه تو هم نمی‌تونی. شاید داره با شوخی میگه اگه میخوای بری، خودت برو با یکی دیگه. یا ممکنه حس کنه که شما داری اذیتش می‌کنی با درخواست بیرون رفتن در این شرایط.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره باید چیکارکنم بهش گیر ندم؟آخه الان بیرون نمیریم ازدواجم کنیم دیگه هیجا نمیتونیم بریم

ازه اول همین طور بود یا جدیدا اینطوری شده؟

رابطتون جدی؟

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..
ازه اول همین طور بود یا جدیدا اینطوری شده؟رابطتون جدی؟

ببین ما بیرون میریم مثلا پارک یا دریا 

اونم چندهفته درمیون

ولی من دلم میخواد جنگل یا رودخونه بریم اینم میگه من ماشین ندارم 

بله جدیه

ببین ما بیرون میریم مثلا پارک یا دریا اونم چندهفته درمیونولی من دلم میخواد جنگل یا رودخونه بریم اینم ...

وقتی حوصله نداره بهش گیر نده وقتی حالش خوبه و شاد باهاش صحبت کن با حرفای قشنگ و خواستت رو بهش بگو مردا وقتی درگیری ذهنی دارن اصلا نمیفهمن چی میگی

ماشین نداشتنش هم دلیل دیگه هست برای بی حوصله بودنش امیدوارم مشکلش حل بشه و به پای هم پیر بشین

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..